fbpx

GÉPmax – 2012-11 – november

Írta: Szerkesztőség - 2012 november 13.

Kedves Olvasó!

Év vége közeledtével sokan számot vetnek az elmúlt időszak eseményeivel, történéseivel. Így tettünk mi magunk is, és bizony meglepődtünk egyes számokon.

Az elmúlt 11 hónapban 37 hírt osztottunk meg Önökkel, ami valójában nem annyira sok, de ha már a Tudósítás rovatot nézzük, a 71-es szám igen jelentősnek mondható, annál inkább, mert ebből 59 eseményen személyesen is részt vettünk, és 13-ról külföldi helyszínről tudósítottunk. Sajnos idő hiányában 5 külföldi meghívásnak már nem is tudtunk eleget tenni. Akik egész évben figyelemmel kísérték lapunkat, azok láthatták, hogy e rovatban megtalálhatók voltak a kiállítási és különböző gyakorlati beszámolók, gyáravatók, autótesztek, de nagyon sok technikai újdonság is itt mutatkozott be olvasóink előtt.

Mindezek mellett még 52 gépet ismertettünk Gépbemutató rovatunkban, közülük hármat interjú formájában. Természetesen úgy, hogy közben Teszt rovatunk is havonta jelentkezett egy felhasználói tapasztalatokon alapuló beszámolóval – idén először már munkagépeket is bemutatva.

Mindezek mellett külföldi partnerünk, a dlz magazin cikkeit átvéve jó néhány gépet ismerhettek meg a német tesztelők munkája nyomán, illetve hasznos információkhoz juthattak gyakorlati mérések alapján, csakúgy, mint az egyre nagyobb érdeklődéssel kísért Finomhangolás rovatból, ahol karbantartási, beállítási, felhasználási tanácsok találhatók. Sajnos a hazai gyártók még mindig nem éreztek rá a bemutatkozás lehetőségének előnyeire, így mindössze egyetlen ilyen interjút sikerült közölnünk ebben az évben.

Egyéb rovatainkkal is szinte minden hónapban találkozhattak. A História széles érdeklődőtáborának pedig, reméljük, a közeljövőben újabb csemegével tudunk szolgálni lapunk hasábjain.

Néhány szó nagy figyelemmel kísért weboldalunkról: nemcsak az itthoni érdeklődés nőtt meg iránta, de a szomszédos országokból is egyre többen kísérik figyelemmel az oldalon elhelyezett szakmai anyagokat, filmes beszámolókat, sőt távoli országokból is látogatják a www.gepmax.hu-t. A facebook-on pedig már több mint 600-an lájkolták oldalunkat ezen írás megszületéséig. Több tervünk is van még, amit szeretnénk megvalósítani, s bár sajnos nem minden függ tőlünk, de ami rajtunk múlik, azt mindenképp megtesszük. Reméljük, az elkövetkezőkben is érdeklődéssel forgatják újságunkat!

Úgy gondolom, ez a kis visszatekintés sok értékes információval szolgált, emellett, remélem, legújabb, novemberi számunk is hasznos és érdekes cikkeket kínál minden olvasónknak!

CÍMKÉK