fbpx

A New Holland is népszerűsíti a környezettudatos, fenntartható gazdálkodást

Írta: Fodor Mihály - 2023 május 16.

A New Holland csatlakozik a CNH Industrial REMAN programjához és ezen a napon ünneplik és népszerűsítik világszerte a fenntartható gazdálkodásban betöltött fontos szerepüket. Bemutatják az innovatív módszereket és felújítás folyamatokat, melyekkel előmozdítják az iparág környezetre gyakorolt pozitív hatását.

REMAN

Ez alkalomból a REMAN csapat és a New Holland bemutatja új közös vizuális arculatát, amely a fenntarthatóság, a hatékonyság, a megbízhatóság és a kényelemi szempontokra összpontosít. A választott szlogen a „The Choice for the next Generation” (A következő generáció választása), amely a REMAN és a New Holland erős elkötelezettségét mutatja a fenntarthatóság folyamata mellett, ezzel is szem előtt tartva a márka jövőjét.

Az új vizuális arculat a kék árnyalataival játszik és egy csavarkulcsot tartó kezet ábrázol, amelynek egyik vége levéllé változik.

A New Holland a mezőgazdaságban a fenntarthatóság terén vezető szerepet betöltő cégként már évek óta szorosan együttműködik a CNH Industrial REMAN programjával, amely 2 év korlátlan óraszámú garanciával és kedvezményes árakkal kínál gyárilag felújított alkatrészeket.

A márka azt tervezi, hogy 2025-re a REMAN széleskörű kínálatának köszönhetően eléri a használt alkatrészekből származó hulladékmentességet: pozitív hatást gyakorolva ezzel a környezetre és az egész iparágra.

A használt anyagok felújítása kulcsfontosságú a környezettudatos gazdálkodás szempontjából, és tökéletesen összhangban van a New Holland Clean Energy Leader stratégiájával.

Ezen a napon a New Holland és a REMAN megszilárdítja a Treedomdal, az olasz online e-kereskedelmi céggel való partnerséget is, amely lehetővé teszi, hogy bárki fákat vásároljon és ültessen online világszerte majd távolról figyelemmel kísérhesse azok növekedését, ezzel is elősegítve a légkörben lévő CO2 mennyiség csökkenését.

A CNH Industrial REMAN erdeje, amelyet a „Visszatérsz, mi ültetünk” szlogennel indítottak, beépül a New Holland Treedom erdejébe,  ezzel kiegészítve az Olaszországban vásárolt új fákkal – tölgyekkel Toscanában, olajfákkal Pugliában, illetve szőlővel Campaniában, amely a maffia bűnszervezeteitől elkobzott földeken létesült.

Mattia Manicardi, a New Holland marketing vezetője elmondta: „A New Holland régóta elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és a gyári felújított alkatrész kínálat nagyon fontos szerepet játszik az anyag- és energiapazarlás csökkentésében. Azt tervezzük, hogy elérjük a 0% kibocsátott hulladékot azokból az anyagokból, amelyeknél elérhető a REMAN gyári felújított alkatrész. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a napot a REMAN-nal ünnepelhetjük, és ismét kiemeljük a Tiszta Energia Vezető Stratégiánkat, hogy egy jobb jövőt teremtsünk bolygónk számára.”

Tommaso D’Alessandro, a REMAN szenior menedzsere megjegyezte: „Gyakran emlékeztetnek minket arra, hogy az felújítás egy „win-win-win” játék. Előnyös a kereskedőknek, előnyös az ügyfeleknek és előnyös a környezetnek.  Büszkék vagyunk arra, hogy a REMAN-család tagjai lehetünk, és ezt a napot az újrahasznosítás mellet elkötelezett, világszerte működő vállalatokkal együtt ünnepeljük.”