fbpx

A Mahindra tavasszal legyártotta a 4 milliomodik traktort.

Írta: Farkas Imre - 2024 május 27.

Az első traktorszéria gyártása 1963-ban, az amerikai International Harvester Inc.-vel való együttműködés révén kezdődött. A Mahindra Tractors 2004-ben átlépte az 1 millió darabos gyártási határt, majd megszerezte a világ legnagyobb darabszámban értékesítő mezőgazdasági traktorgyártója címet. Kilenc évvel később, 2013-ban a Mahindra elérte a 2 milliós gyártási mérföldkövet, majd 2019-ben a 3 milliós határt. Öt évvel később, a 24-es pénzügyi évben a Mahindra Tractors eladta a 4 milliomodik traktorát. A pénzügyi év során több mint 200 000 darabot értékesített.

A 60 éves Mahindra, több mint 390 traktormodellből álló széles választékot kínált. Ebben az időszakban több mint 1200 kereskedőpartnerből álló hálózatot hozott létre Indiában. A Mahindra Tractors 4 millió ügyfelének elismeréseként a vállalat elindított egy videót „40 ezer boldog vásárló és 60 év márkabizalom” címmel, valamint új ajánlatokat tett termékeire és szolgáltatásaira Indiában. A kampány a „piros” szín körül forog, amely a jólétet szimbolizálja, és egyet jelent a Mahindra traktorokkal.

Mahindra OJA
A közelmúltban bemutatta globális könnyűsúlyú traktorplatformját, az OJA-t

Hat kontinensen több mint 50 országra kiterjedő értékesítési hálózata révén Indián kívül, az Egyesült Államok a Mahindra traktorok másik legnagyobb piaca. A közelmúltban bemutatta globális könnyűsúlyú traktorplatformját, az OJA-t, melynek nemrégiben megkezdte értékesítését az Egyesült Államokban. Az OJA-val a Mahindra Tractors debütál az Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetségében, kezdve Thaifölddel. 2024-ben, majd Európa következik 2025-ben.