fbpx

A Mitas új méretű abroncsával a traktorhúzásban nagyobb erő leadására képes

Írta: - 2022 szeptember 13. -Hirdetés

A Mitas készen áll arra, hogy nagyobb teljesítményt adjon a traktorhúzásban a speciálisan kifejlesztett PowerPull 01 versenyabroncs piacra dobásával. Az új 24,5-32 PowerPull 01 az egyik legszélesebb körben használt méret a versenyszintű traktorokhoz.

traktor

Az új abroncs a második Mitas PowerPull 01 abroncs, amely kivételes vezetést biztosít, a 2016-ban piacra dobott, széles körben sikeres 30,5L-32 változat után. A hátsókerék-hajtásra és az extrém igénybevételre tervezték, a síkos felületen nincs futófelület mintázat, ami lehetővé teszi a csapatok számára faragják a sajátjukat. Kialakítása a nagy lóerős traktorokhoz való gumiabroncsok tervezésében és gyártásában szerzett több éves tapasztalatból származik.

A Mitas hosszú múltra tekint vissza a traktorhúzó versenyeken, számos vonóistállóval dolgozik, és számos csapattal versenyzett a Mitas PowerPull 01 abroncsokkal. A Mitas 2014 óta partnere az Európai Traktorhúzó Bizottságnak (ETPC), amely az európai Eurocup versenysorozat mögött áll.

Pavel Kott, a Mitas mezőgazdasági abroncsok termékmenedzsere a következőket mondja: „A traktorhúzás egy extrém sport, amely igazán próbára teszi az abroncsokat. A megfelelő gumiabroncsok előállítása megerőltető munka, és a Mitas itt van, hogy továbbra is támogassa ügyfeleinek világszerte ebben a különleges sportágban. A kifejlesztett két új mérettel lefedhetjük a legnépszerűbb versenyszintű traktorokat, és alig várjuk, hogy lássuk, milyen jól teljesítenek a soron következő versenyeken.”

gumi

Tudjon meg többet a Mitas PowerPull 01 gumiabroncsról: www.mitas-tyres.com/en/products/agricultural-tyres/tractor-diagonal/powerpull

Keresse meg a legközelebbi Mitas gumiabroncs-kereskedőt itt: www.mitas-tyres.com/en/dealers-locator