fbpx

Kevesebb mint 100 nap múlva nyit a SIMA

Írta: Farkas Imre - 2022 augusztus 19.

A SIMA – a nagyteljesítményű és fenntartható mezőgazdasági megoldások és technológiák nemzetközi kiállítása.

Alig négy hónapon belül megnyitja kapuit, és már most ígéretes eredményekkel kecsegtet mind a standterület-eladások, mind az új funkciókat, illetve attrakciókat felvonultató kínálata tekintetében.

A SIMA 2022 különleges alkalom, mivel idén ünnepeli a rendezvény 100. évfordulóját. Az évszázados jubileum apropóján új pozicionálással, új terekkel, és különféle innovációkkal gazdagított tartalommal várja az érdeklődőket, kiszolgálva az ágazati igényeket, illetve piacvezető kiállításként pozícionálva a SIMA-t.

SIMA
A SIMA mostantól a páros évek novemberében kerül lebonyolításra – fotó: https://en.simaonline.com/

A SIMA 2022. november 6. (vasárnap) és 10. (csütörtök) között kerül megrendezésre a párizsi Nord Villepinte Kiállítási Központban. A korábban minden páratlan év februárjában megrendezett kiállítás mostantól a páros évek novemberében kerül lebonyolításra annak érdekében, hogy jobban megfeleljen mind a kiállítók, mind a látogatók által kifejezett igényeknek. A rendezvény így logikusabban illeszkedik az üzleti döntéshozatali ciklusba.

A nemzetközileg elismert SIMA Innovation Awards díjkiosztón a rendezvény kiállítói által bemutatott leginnovatívabb megoldások és technológiák előtt tisztelgünk. A díjkiosztóra már most, több hónappal a nyertesek kihirdetése előtt 77 nevező nyújtotta be 114 különböző termékét és megoldását.