fbpx

Öt funkció egy fényszóróban

Írta: Farkas Imre - 2022 június 29.

A JW Speaker Corporation  bemutatta a Model 93-as 5 az 1-ben funkcionális fényszórót traktorokhoz, és más speciális önjáró munkagépekhez.

Az új LED-lámpa helyettesíti a szabványos 90 mm-es fényszórókat, és könnyen integrálható OEM-kialakításokba – 5 az 1-ben funkcionalitást kínálva az optimális sokoldalúság és költségmegtakarítás érdekében.  

A többfunkciós 93-as modell a távolsági, a tompított fényszórót, az elülső helyzet, az irányjelzőt és a nappali menetfényt (DRL) ötvözi egy stílusos kialakításban, amelyet strapabíró öntött alumínium ház veszi körül, zárt integrált csatlakozóval. A LED megfelel az IP67 és IP69K tanúsítvány szigorú kritériumainak, így optimális védelmet nyújt a por, víz és egyéb szennyeződések ellen. Ezenkívül DOT- és ECE-kompatibilis. 

„Ügyfeleink több funkcionális, behajtható világítási lehetőségeket követeltek – és az új 93-as modell pontosan ezt teszi – új mércét állít fel a többfunkciós kényelem és a teljesítmény terén” – mondta Tim Speaker, a JW Speaker társelnöke. „A legjobban attól vagyunk izgatottak, hogy ez az új lámpa hogyan váltja fel a szokásos világítást. A 93-as modell hihetetlen, 5 az 1-ben funkciót kínál a jármű világításának javítása érdekében.”

A JW Speaker a 93-as modell rögzítési lehetőségeihez a vásárlók választhatnak az iparági szabványnak megfelelő hárompontos rögzítőelemek vagy az egy- vagy dupla talapzatra szerelhető tartókonzolok közül, amelyek 90°-ban helyezik el őket a még nagyobb rugalmasság érdekében a fényszóró integritásának veszélyeztetése nélkül.