fbpx

Új fekete mágia LED lámpa széria a Hella-tól

Írta: Farkas Imre - 2022 március 16.

A HELLA bemutatta az új Black Magic LED sorozatot az európai piacon. Por- és vízálló házát, illetve robusztus felépítését kifejezetten terepjáró alkalmazásokhoz tervezték.

Az Egyesült Államokban a Hella már két díjat kapott a terméksorozatért a legjobb új termék kategóriában, az AAPEX Award és a Sema Global Media Award 2021 során.

Hella lámpa
Háromféle kivitelben kínálják az új Black Magic LED lámpasorozatot – fotó: https://www.hella.com/

„Az új Hella Black Magic LED sorozattal egy új korszakot nyitunk meg a kiegészítő lámpák terén. A nagy teljesítményű LED-es fénykibocsátást vékony és stílusos, teljesen fekete dizájnnal ötvözik” – mondja Stefan van Dalen, a globális piacfelelős. A kiegészítő lámpák kocka, fénysáv és mini fénysáv formájában kaphatók. Változattól függően akár 15 000 lumen fényerővel is kiemelkedő terepvilágítást biztosítanak. A speciálisan kifejlesztett reflektor homogén megvilágítást ad. Ezenkívül az integrált, intelligens hőkezelési rendszer biztosítja a környezeti hőmérséklethez való alkalmazkodást, így mindig optimális fénykibocsátást és a LED-ek hosszabb élettartamát garantálja.