fbpx

Extreme SE kiadással indítja az évet a Dacia Duster

Írta: Farkas Imre - 2022 január 27.

A jó terepjáró képességéről híres román SUV egy limitált kiadással nyitja az idei évet, amelyet Extreme SE névvel különböztetnek meg.

A Prestige csúcsmodell fölé sorolt Duster Extreme SE változat fekete-sötétszürke, gleccser fehér, a gyöngy fekete, szürke üstökös, vas kék, és arizonai narancs árnyalatban választható és az ezt feldobó szolid narancssárga dekorelemekkel hódít külsőségekben. Azok számára akik a limitált extráktól elfelejtenék, hogy román autóipar büszkeségében ülnek, eszébe juttatja a tetősínektől az ülések háttámláján át a padlószőnyegekig, közel fél tucatnyi helyen feltüntetett, vagy bemélyített Duster név.

Dacia Duster Extreme SE
Hatféle színben lesz elérhető a limitált kiadás a Dusterből – fotó: https://en.media.renaultgroup.com/

A narancssárga dekor megkülönböztetés bent is folytatódik, Megtalálhatjuk a szellőzőnyílásokon, az ajtólapokon és a középkonzolon. Az ülések és az ajtókárpitok textil/TEP borításúak, narancssárgavarrással. A 17 colos feketére festett felnik járnak a limitált sorozathoz.

Duster beltér
Kívül és belül narancssárga dekorok és számtalan helyre bemélyített Duster felirat különbözteti meg külsőségekben – fotó: https://en.media.renaultgroup.com/

Mivel a legmagasabb felszereltségi szintet képviselő Prestige kivitel fölé van sorolva így minden olyan extrát tartalmaz, amit a Pestige is nyújtott. Körkörös kamerarendszerrel, kulcs nélküli nyitással és indítással, két hátsó USB-töltőaljzattal, 8 colos érintőképernyős Media Nav infotainment rendszer, automatikus világítás, kartámasz, tempomat, négy elektromos ablak is az új limitált kiadás felszereltsége. A Extreme SE kiadás idén érkezik a szalonokba.