fbpx

Az Alliance tovább bővíti a mezőgazdaság számára kulcsfontosságú gumiabroncsok kínálatát

Írta: Fodor Mihály - 2021 szeptember 18.

A mezőgazdasági szegmens három kulcsfontosságú mintázatának új méreteivel az Alliance – amely a Yokohama Off-Highway Tires része – tovább bővíti a már így is átfogó abroncsportfólióját. Az Alliance a következő abroncskategóriák új méreteit mutatja be: Alliance 372 VF traktorokhoz, Alliance 363 VF sorközművelő traktorokhoz és permetezőgépekhez, valamint Alliance 585 teleszkópos rakodógépekhez, kotrógépekhez és kompakt rakodókhoz.

„Óriási érdeklődéssel és kereslettel találkozunk ezek iránt a gumiabroncsok iránt, és keményen dolgozunk azon, hogy eljuttassuk őket a végfelhasználókhoz minden releváns méretben. Az, hogy ezeket a gumiabroncsokat ilyen nagyra értékelik, jelentős megerősítése stratégiánknak” – nyilatkozta Angelo Noronha, a Yokohama Off-Highway Tires európai elnöke.

 

Alliance 372 VF – zászlóshajó traktorabroncs a VF technológiában

Az Alliance 372 VF összesen 30 rendelkezésre álló méretével a traktorok, kombájnok és betakarítógépek piacán a legnagyobb választékot kínálja. A közelmúltban végrehajtott szerkezeti frissítést és az új, legmodernebb keverék használatát követően a gumiabroncs mostantól a VF 710/60R34 méretben is elérhető. Független franciaországi kutatások megerősítették, hogy a 372 VF abroncscsalád kiemelkedik a magas üzemanyag-hatékonyság, az erőteljes vonóerő, az alacsony csúszás és a nagy lábnyom, ezáltal pedig a hatékony talajvédelem tekintetében. Az Alliance 372 VF teljesítménye és teljes üzemeltetési költségei kiváló ár-érték arányt biztosítanak.

 

Alliance 363 VF
Az Alliance 363 VF gumiabroncsot permetezőgépekhez is ajánlják

 

Alliance 363 VF sorközművelő

Az Alliance 363 VF kifejezetten a szántóföldek közötti közúti közlekedésben széles körben használt traktorok és permetezőgépek számára kifejlesztett hibrid kialakítással rendelkezik. Ez a nagy sebességű acélöves gumiabroncs a VF-technológiával mostantól 380/105R50 és 480/80R50 méretben is kapható. Legfőbb jellemzője az alacsony kopás és a hosszú élettartam. Gyakorlati jelentések egyértelműen bizonyítják, hogy a 363 VF sorközművelő gumiabroncs a hagyományos futófelületi kialakítású abroncsokhoz képest kétszer hosszabb élettartamú az utakon – és továbbra is tökéletes tapadást és öntisztuló tulajdonságokat biztosít a szántóföldön, valamint kényelmes vezethetőséget, alacsony vibrációt és alacsony zajszintet ad a közúton.

 

Szövetség 585 – a sokoldalúság mestere

Ez a sokoldalú Agro-Industrial acélöves gumiabroncs egyaránt kiválóan használható kemény felületeken, laza kavicson és talajon, így minden igényt kielégítő választás az építőipar, az ipar, az önkormányzatok, az anyagmozgatás és a mezőgazdaság kihívásokkal teli környezetében és műveleteiben. Legyen szó teleszkópos rakodógépekről vagy kotró- és kompakt rakodókról: az Alliance 585 okosan van megépítve, hogy hatékonyan és könnyedén dolgozzon. Az egyedi futófelületi kialakítás, robusztus felépítés és tartósság jellemzi ezt az abroncsot, ami mostantól 305/70R16.5 és 265/70R16.5 méretben is kapható.