fbpx

Világszerte ünneplik a 100 éves traktor hagyományát

Írta: Kohout Zoltán - 2023 február 11.

A CASE IH világszerte ünnepi keretek között idézi fel a Farmall traktor történetét a legendás erőgép 100. évfordulóján. Az ikonikus Farmall modellt eredetileg 1923-ban mutatták be, mint egy univerzális traktort, amelyet a mezőgazdaság forradalmasítására terveztek.

case

Ma is igáslóként dolgozik

Az ünnepségsorozat egy éven át tartó, sokrétű kampány keretében zajlik majd, amely a Farmall „The One For All” koncepciójához kötődik. A közösségi médián, a videótörténeteken és egy dedikált mikrooldalon keresztül mindenki lehetőséget kap arra, hogy többet megtudjon a Farmall történetéről és folyamatos fejlődéséről. „1923-ban egy olyan traktor tervezését tűztük ki célul, amely helyettesítheti a lovakat, és a Farmallunk ma is igáslóként szolgál a farmokon szerte a világon” – mondta Scott Harris, a CASE IH globális márkaelnöke. „Nemzedékről nemzedékre Farmall a modern gazdálkodás szimbóluma volt, és izgatottan várjuk, hogy 2023 folyamán életre keltsük ezeket a történeteket.”

30 modellje van

A Farmall 2003-as újbóli bevezetésével a CASE IH tovább bővítette termékkínálatát 31-ről 105 lóerőre. A globális Farmall örökség ma is folytatódik, több mint 30 modell közül választhat, és ez az ikonikus traktorsorozat tovább fog fejlődni azon ügyfelek mellett, akik lehetővé tették ezt a mérföldkövet. „A CASE IH elkötelezett a fenntartható és produktív jövő megteremtése mellett” – folytatta Scott. „Büszkék vagyunk arra, hogy a Farmall 100 éves öröksége a mi örökségünk, és izgatottan várjuk, hogy ennek a traktornak a következő fejlesztése felé tekintsünk, és hogy mit fog jelenteni a gazdálkodói közösségünk számára világszerte.”

Az USA-ban az ünnepségsorozat része az egy kedves kis verseny is. A mérföldkő tiszteletére a Case IH egy új Farmall 75C traktort ajándékoz annak a gazdának, aki megosztja történetét arról, hogyan segített Farmall az évek során farmja kialakításában, vagy hogyan vált a család részévé.

(Forrás: CASE IH)