fbpx

GÉPmax – 2010-12 – december

Írta: Szerkesztőség - 2010 december 10.

 

 

Kedves Olvasó!

Újra véget ér egy év, és a szokásos tartalmi beharangozó helyett most, összegzésként, inkább a mezőgépes társadalom idei helyzetéről, lapunk eredményeiről ejtünk néhány mondatot.

Nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy 2010 a magyarországi gépkereskedők és -gyártók számára az egyik legnehezebb esztendőként vonul be a történelembe, hisz az előző időszak szinte folyamatos fejlődését igen jelentős visszaesés követte; a termelők beruházási hajlandósága ugyanis az ágazatot érintő számtalan negatív hatás következményeként mélypontra esett. A piacon működő szaklapként így számunkra sem volt felhőtlen az idei esztendő, olvasóink, hirdetőpartnereink gondjai, szűkülő forrásai bizonyos mértékig a mi lehetőségeinket is meghatározták.

Lapunk, a GÉPmax a piacvezető MezőHír szaklap közel másfél évtizedes tapasztalataival felvértezve indult két éve, éppen a gazdasági krízis kirobbanásakor. Bár tudtuk, hogy ilyen környezetben nem lesz egyszerű egy teljesen új lap bevezetése, mégsem mondtunk le céljainkról. Hosszú távra terveztünk, és ezt ma sem gondoljuk másképp. Egyrészt értékes tesztekkel, gépbemutatókkal, érdekes híradásokkal és tudósításokkal segítjük az Önök munkáját, más írásokkal pedig egyszerűen csak szórakoztatjuk olvasóinkat; termelőket, cégvezetőket, gyártókat, kereskedőket.

Hogy mit értünk el eddigi két évünkben? Komoly eredménynek tartjuk, hogy mindkét hazai, mezőgazdasági médiakutatásokkal foglalkozó cég idei mérései szerint a GÉPmax már stabil szereplője a piacnak. Olvasottsága és ismertsége dinamikusan növekszik, az újság helyet követelt és kapott magának az olvasók által preferált lapok között. A meghatározó gépforgalmazó cégek is mind többen felismerik a GÉPmax-ban való megjelenés jelentőségét.

A lap tartalmát tekintve komoly eredmény az elmúlt két évben bemutatott számos gép, az évente megjelenő közel 750 oldalnyi szakmai információ.

Mit várunk 2011-től? Elsősorban az ideinél sikeresebb, kiegyensúlyozottabb piacot, jövedelmező termelést és ehhez kapcsolódó beruházási kedvet, jövőbe vetett hitet. Mi természetesen keményen dolgozunk tovább, hónapról hónapra jelentkezünk az újdonságokkal, tesztekkel, hírekkel, érdekességekkel. Megjelenünk a legfontosabb kiállításokon, rendezvényeken, ott leszünk továbbra is a hírlapárusok polcain és előfizetőink, valamint a fontos piaci szereplők postafiókjaiban.

Reméljük, hogy jövőre újra olvasóink között tisztelhetjük Önt is!

Minden olvasónknak és családjuknak, illetve partnereinknek nagyon boldog, békés Karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!

Tisztelettel:

Fodor Mihály felelős kiadó
Hatala László felelős szerkesztő