Tartalom technológia témában

A nagyhatalmak a mezőgazdasági technológiában is figyeltek egymásra.
Közös dolgok a talajművelési technológiákban.
A John Deere 6MC, illetve 6RC sorozatú traktorok a nagyobb traktorok képességeit sűrítik egy kompaktabb gépbe.
Bemutatjuk a két napos precíziós gazdálkodási és agrárinformatikai konferencia részletes programját. Egy magyarországi agrárkonferencia programja sem volt még soha ennyire gazdag.
Termékdíjverseny, AGROmashEXPO: lendületben a hazai agrárinnováció
A felvásárlással a mezőgazdasági és kommunális gépeket gyártó Amazone a kultivátortechnológiai termékportfólióját kívánja bővíteni.
Műszaki újdonságok, hírek & időpontok
A termesztési költségek egyik legnagyobb hányadát a műtrágyázás teszi ki. El sem tudnánk képzelni a kapásnövényeket vetéssel egy menetben történő műtrágyázás nélkül
A kiállított traktorok csak ízelítőt adtak a John Deere hatalmas kínálatából.
Thinus Glitz úgy véli, hogy a gazdaság digitális optimalizálása, a régebbi gépek és a normál családi vállalkozás nem ellentmondás, mert a telemetria olcsón integrálható
A cél a fenntartható talajművelés.
A John Deere az S600 sorozatra alapozva a továbbfejlesztett változat az automatizálás terén kínál számos új technológiai megoldást.

További hírek

Takarékos Caterpillar motor és széles váltókínálat jellemzi a minszki traktorgyár új büszkeségét, az új Belarus 742.7 traktort.
A Bobcat megnyitotta európai központját a csehországi Dobříš-ban, ahol 3 milliárd cseh koronát fektetett be, és 1400 embert foglalkoztat.
Az Axiál Kft. az elmúlt évekhez hasonlóan idén is támogatja a Bajai Szent Rókus Kórházat. A cég tulajdonosai az Axiál Szakmai Napok jegybevételét és a Manax Kft. által végzett „béremelésből” befolyt [...]
Az idei AGRITECHNICA kiállításon Cenio néven új 3-gerendelyes kompakt kultivátort vezetett be a piacra az Amazone.
A Central Illinois AG vásáron a Case IH bemutatta a Magnum nagytraktorok már régóta várt új generációját.
Az új BigBaler High Density modellel a New Holland egy magasabb bálatömörséget biztosító kategóriába lép.