Rólunk

Küldetésünk, hogy a mezőgazdaságban gépeket vásárlók, használók releváns információhoz jussanak az agrártechnika rejtelmeiből.

A GÉPmax magazin 2009-ben azzal a céllal jött létre, hogy a mezőgazdasági gépek, technológiák, trendek iránt érdeklődő olvasók kedvenc lapja legyen.

A lap gyakorlati hangvételű cikkeiben a mezőgazdasági gépgyártók, kereskedők újdonságai, aktuális hírei mellett tesztek, gépbemutatók, piaci információk és felhasználói interjúk színesítik a tartalmat. 2017 szeptemberétől a német Traction magazin kizárólagos hazai képviselői vagyunk, amely lap a nemzetközi szaklappiac egyik legelismertebb szereplője. A velük alkotott közös szakmai műhely lehetővé teszi, hogy a GÉPmax a nyomtatott sajtó és az online világ területén is egyedülálló tartalommal szolgálja az olvasói igényeket.

A gepmax.hu portál a nyomtatott kiadvány tartalmának megjelenítésén túl a mezőgazdasági gépesítés világának híreit, érdekességeit mutatja be, az online tér adta lehetőségek (videók, képgalériák megjelenítése, élő bejelentkezések, gyors reagálás) felhasználásával. Emellett új funkcióként lehetőséget biztosít használt mezőgazdasági gépek közötti böngészésre is. Ha Önt érdekli, hol jár most és merre tart a mezőgazdasági gépes világ, akkor forgassa a GÉPmaxot és látogasson el rendszeresen honlapunkra is!

Cím: 6400 Kiskunhalas, Katona J. u. 6. | Postacím: 6401 Kiskunhalas, Pf.: 191. | Tel./fax: 77/529-593 | e-mail: info@horizontmedia.hu

GÉPmax © 2009-2020 Horizont Média Kft.