ZA-M Easy: Kiszórás gombnyomásra, egyszerűen és pontosan

Borítókép
ZA-M Easy: Kiszórás gombnyomásra, egyszerűen és pontosan

A bevált ZA-M sorozatú kéttárcsás műtrágyaszórókhoz az Amazone kifejlesztette a traktorról könnyen kezelhető, egyszerűen használható easySet vezérlőszámítógépet.


Az Amazone ZA-M Easy a tökéletes belépő a szórás  gombnyomással történő egyszerű vezérléséhez

Ezzel a számítógéppel a ZA-M adagolósúberei elektromosan vezérelhetők. Ezáltal a fordulókban mindkét adagolósúber gombnyomásra zárható, ill. nyitható. Ék alakú területeken a vezetőnek lehetősége van a jobb és bal oldali súber egymástól függetlenül történő működtetésére. Az EasySet készüléken található LED-ek jelzik, hogy a súber nyitva vagy zárva van-e. A vezérlő számítógépen ezenkívül a kiszórási mennyiség gombnyomásra dinamikusan az egyes oldalakhoz igazítható. A súber oldalankénti nyitása ezt követően megjelenik a kijelzőn. Ennek révén a műtrágya mennyisége menet közben rendkívül egyszerűen a körülményekhez igazítható.

A ZA-M Easy egyszerűen felszerelhető a traktorra, mivel a súber működtetéséhez nincs szükség hidraulikára, ezáltal pedig hidraulikatömlőt sem kell csatlakoztatni, mindössze egy kábel szükséges. Ha ezenkívül szóráshatároló Limitert is használni szeretne, akkor egy kettős működésű hidraulikacsatlakozónak is rendelkezésre kell állnia. Ebben az esetben a Limiter pozícióját az EasySet készüléken található LED jelzi. A ZA-M Easy a tökéletes belépő a szórás gombnyomással történő egyszerű vezérléséhez.

Az Amazone által kifejlesztett EasySet vezérlőszámítógéppel az adagolósúberek elektromosan vezérelhetők

A ZA-M sorozatú műtrágyaszórók három, 1000 l, 1200 l, ill. 1500 l kapacitású alapmodellből állnak, melyek a megfelelő magasítóval akár 3000 literesre is bővíthetők. A műtrágya rendkívül egyenletes, kíméletes kiszórásáról a lassan mozgó keverőszerkezet gondoskodik. A 10 m és 36 m közötti lehetséges munkaszélességnek köszönhetően a ZA-M Easy rendkívül rugalmasan használható. Ezért ez a kéttárcsás műtrágyaszóró ideális gép számos olyan mezőgazdasági üzemben, amelynek szakemberei a műtrágya szórása során nagy jelentőséget tulajdonítanak az egyszerű használhatóságnak és a megbízhatóságnak.

no