fbpx

Új tárolódoboz hárompontfüggesztésre

Írta: Farkas Imre - 2021 július 29.

Az erdészeti eszközeiről ismert szlovén Krpan új, TZ 400 típusú, hárompont függesztésű tároló dobozzal bővítette kínálatát.

A doboz biztonságos és zárható tárolóhelyet kínál a szerszámok és tartozékok traktoron vagy más szállítójárműben történő tárolásához és szállításához. Az első, illetve a hátsó az I. és II. kategóriájú hárompontos függesztőszerkezetre csatlakoztatható. A rövidebb szállítás vagy magasságban történő tárolás érdekében a doboz raklapemelő villával való aláemelésre kialakított bemélyítéssel rendelkezik.

 

Traktor doboz
I. és II. kategóriájú hárompontos függesztőszerkezetre csatlakoztatható – fotó: https://www.vitli-krpan.com/en/

 

A felület homokfúvott és porszórt. A fedél zárható, és nyitásakor két gázteleszkóp támasztja alá. A fedél rezgését vezetés közben gumi lengéscsillapítók csökkentik. A fedelet két húzó zár zárja le. A megengedett össztömeg 350 kg.

A 400 literes térfogat és a standard belső polc lehetővé teszi a tárolóterületek kombinációját a különböző méretű tárgyak számára, amelyeken a rakományt praktikus rögzítési pontok segítségével könnyen rögzíteni lehet. A doboz alját és a polcot csúszásgátló szőnyeg borítja.