fbpx

Igazi Valentin-Napi meglepetéssel készült a hazai rajongóinak a FORD

Írta: Szerkesztőség - 2014 február 06.

Biztosan sokan álmodoztak már Párjukkal a nagy, klasszikus romantikus vacsoráról, úgy, mint a filmekben: luxusautóval, ajtót kinyitó sofőrrel, elegáns étteremmel, jégbehűtött pezsgővel, többfogásos vacsorával, válogatott borokkal, nagy virágcsokorral… A Ford gondolt egy merészet, és úgy döntött, elhozza hazai rajongói számára egy ilyen sokáig emlékezetes vacsora lehetőségét. „Amerikai autógyártóként arra gondoltunk, e tengerentúlról érkező, de hazánkban is egyre népszerűbb ünnep alkalmából igyekszünk mi is valamilyen emlékezetes meglepetéssel kedveskedni márkánk hazai kedvelői számára.” – avat be Varga Zsombor, a Ford magyarországi PR és kommunikációs igazgatója.

 

 

A Ford Magyarország Facebook oldalán meghirdetett játékra jelentkezők közül öt szerencsés az autógyártó jóvoltából valóban nem mindennapi estét szerezhet kedvesének: bárhol lakjanak is Magyarország területén, Valentin-nap estéjén egy luxus felszereltségű Ford Mondeo érkezik majd értük, hogy elvigye őket a lakóhelyükhöz legközelebb eső megyeszékhely egyik elegáns éttermébe, ahol nagy virágcsokor és jégbehűtött pezsgő várja őket, majd egy háromfogásos gyertyafényes vacsorát költhetnek el kettesen, válogatott borok kíséretében. A vacsorát követően természetesen a Mondeo haza is viszi őket.

„Igyekeztünk mindenre gondolni, ami egy ilyen különleges estét teljessé tehet: az sofőrrel érkező, luxus felszereltségű autótól, a jégbehűtött pezsgőn, a háromfogásos

 
CÍMKÉK