fbpx

GÉPmax – 2017-02 – február

Írta: Szerkesztőség - 2017 február 20.

Kedves Olvasó!

A január végi zimankónak egy haszna biztosan volt: az érdeklődők, aktuálisan végezhető munkák híján, nyugodtan végiglátogathatták a budapesti AGROmashEXPO és AgrárgépShow szakkiállítások standjait, megismerkedhettek az újdonságokkal, sőt, ha kedvük és anyagi forrásaik is voltak, akár jó üzleteket is köthettek.

Partnereinkkel folytatott beszélgetések alapján mindegyikre volt példa. A géppiac tavalyi, általánosságban érvényes visszaesése után a nyitány mindenképp biztató – persze most jön a java: a rengeteg árajánlat kiállítása, a gazdák részéről pedig a döntés; melyik gépcsoda szolgálja legjobban most a vállalkozás érdekeit.

És valóban, gépcsodákban nem volt hiány. Múltkori számunkban már ismertettük a szakkiállítás termékfejlesztési pályázatának díjazottjait. Friss számunkban több rövid interjút is találhatnak, amiket a kiállítók standjain készítettünk egy-egy érdekesség bemutatása kapcsán – természetesen ezt márciusban folytatjuk.

Teszt és Tapasztalat rovatunkban egy olyan traktort vizsgáltunk, amilyet ilyen mélységben már rég vettünk szemügyre: a New Holland T8.435-as erőgépével kapcsolatos tapasztalatairól a gyár egyik hazai „nagykövete” beszélt újságírónkkal.

Három másik teszt is található friss lapunkban: német kollégáink először is a Kuhn Combiliner Venta LC3000 vetőgép-kombinációjáról kialakult véleményüket ismertették, majd a Massey Ferguson 5608 Dyna4 85 lóerős traktora következett. Egy másik, nálunk ritkábban szereplő erőgép is górcső alá került: a Deutz-Fahr 7250-es traktorról is szakmai összegzést adott a szakújságírói csapat.

Reméljük, hogy friss számunkban is sok érdekes és hasznos információt találnak – lapunk elolvasásához hasznos időtöltést kívánunk!

Üdvözlettel:Fodor Mihály főszerkesztő

CÍMKÉK