fbpx

Vezetőülés alapkivitelben csúcskategóriás kényelemmel

Írta: Farkas Imre - 2024 augusztus 17.

A PROBOSS termékcsalád három légrugós üléstípusának alapmodelljei csúcskategóriás ülés színvonalat nyújtják. Az ergonómikus ülés- és háttámla, valamint a klímacsatornákkal felszerelt kárpitozás garantálja az optimális ülőkomfortot a hosszú munkák során is. A beépített csigolyaközi lemeztámasz elősegíti az egészséges ülést, a dizájnja pedig átgondolt részletekkel és kiváló minőségű szövetburkolattal minden kabint feldob.

Egyéni kényelem

A PROBOSS ülései középpontjában a vezető igényei állnak. Az állítható deréktámasz, a finoman állítható háttámla és az opcionálisan állítható kartámasz gondoskodik a fáradtságmentes munkavégzésről. A kiváló minőségű, Németországban készült huzatszöveteknek köszönhetően garantált, hogy a kárpit kiállja az idő próbáját. A maximális vibrációs kényelem érdekében az ülés vezető német és európai gyártók alkatrészeiből készül.

Proboss ülések
A PROBOSS termékcsalád három légrugós üléstípusának alapmodelljei is csúcskategóriás ülés színvonalat nyújtják – fotó: https://www.proboss.com/

Kompakt magasság

Minden PROBOSS ülés rendkívül kompakt teljes magassággal és nagyon alacsony ülésindexponttal (SIP) rendelkezik. Alacsony magassága ellenére minden PROBOSS ülés kiváló vibrációs kényelmet biztosít.

Nagyobb görgők

A nagyobb görgőknek köszönhetően, a kompakt kialakításuk ellenére minden PROBOSS ülés simán futó felfüggesztéssel rendelkezik, és egyben rendkívül robusztus. Görgőink kevésbé érzékenyek a porra és szennyeződésekre, így jelentősen hosszabb élettartamot érnek el.

Alacsony frekvenciájú felfüggesztés

Innovatív, alacsony frekvenciájú felfüggesztésükkel a PROBOSS ülések maximális kényelmet biztosítanak, csökkentik a káros rezgéseket és megakadályozzák az ülések kilengését a szántóföldi munkák során.

Forrás: https://www.proboss.com/