fbpx

GVM Prowler – tekintélyt parancsoló megjelenésű applikátor

Írta: Farkas Imre - 2022 március 08.

A GVM Inc. Prowler névre keresztelt eszközhordozó szériája sokoldalúbb, mint bármely más applikátor.

A Prowler az egyenletes súlyeloszlásnak és a teljesen mechanikus hajtásláncnak, illetve az állandó összkerékmeghajtásnak köszönhetően nehéz terepviszonyok között is megállja a helyét.

A Prowler az iparág legerősebb motorjaival büszkélkedhet, és teljesen mechanikus az erőátvitele. A Cummins QSL9 350 lóerős vagy a B6.7 300 lóerős motorhoz Dana HVT R2 4×4 hidromechanikus változtatható fordulatszámú sebességváltó párosul, ez a kombináció nem hagyja cserben a felhasználót.

Gvm Prowler
A GVM Prowler névre eszközhordozó széria – fotó: https://www.gvminc.com/

A legnehezebb napokon többre lesz szüksége, mint pusztán lóerőre. Az összkerékhajtású alváz, nyomatékátalakító hajtással, reteszeléssel és önzáró differenciálművel rendelkezik, így soha nem kell aggódni, hogy elakad, megbirkózik meredek dombokkal, és meghódítja a legnehezebb terepet is. A különböző felépítmények cseréje, mindössze 30 percet vesz igénybe. Az alacsony oldalfalú gumiabroncsok, a nagy felfekvő felülettel csökkentik a talajtömörítést. Mindemellett a nagyobb hasmagasság és a nagyobb stabilitás előnyeit élvezheti a felhasználó terepen, illetve közúton egyaránt.

gvm alváz
A légrugóval kombinált, tekercsrugós futómű felfüggesztés – fotó: https://www.gvminc.com/

A modern, alkalmazásspecifikus, Crenlo vezetőfülke a Prowler csúcsa. A légrugós üléssel és a futóművek, légrugóval kombinált változtatható erősségű tekercsrugós felfüggesztésével párosítva a kezelő minimális rázkódást, illetve zajt tapasztal a fülkében. A kezelő kényelmének további fokozása érdekében a fűtött és légkondicionált prémium bőrülés, kényelmesen kezelhető, állítható multifunkciós kartámasszal rendelkezik. A GVM Prowler fejlett diagnosztikája és gépfelügyelete könnyen áttekinthetők a képernyőn. A 2022-es fülke alapfelszereltsége az ISO kormányszeleppel ellátott automatikus kormányzás. Az ISO-kompatibilis vezérlők hozzáadása lehetővé teszi a kezelők számára, hogy bármelyik preferált precíziós vezérlőt, monitort és antennát csatlakoztassák és alkalmazzák.