fbpx

Erős kiállítói igény az Agritechnica iránt

Írta: Fodor Mihály - 2023 március 23.

A 2023. november 12-18. között Hannoverben (Németország) megrendezésre kerülő Agritechnica 2023 már most erős német és külföldi kiállítói részvételt ígér. A világ vezető mezőgazdasági gépipari szakvásárának standfoglalási határidejét követően a szervező DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) bejelentette, hogy 49 országból 2000 kiállító jelentkezett. Minden vezető mezőgazdasági gépgyártó cég képviselteti magát. A párhuzamosan megrendezésre kerülő Systems & Components kiállításra – amely a teljes off-highway ágazat nemzetközi mezőgazdasági gépipari beszállítóinak B2B piactere – is nagyszámú kiállítót regisztráltak.

„Az eddigi regisztrációk száma lenyűgözően tükrözi az Agritechnica kiemelkedő pozícióját a nemzetközi mezőgazdasági gépgyártó ágazat és beszállítói számára” – mondta Timo Zipf, az Agritechnica projektvezetője. „A világ legnagyobb szakvásáraként az Agritechnica nemcsak a vezető nemzetközi üzleti platform, hanem a jövőorientált növénytermesztés világméretű szakmai fóruma is” – tette hozzá.

A „Zöld termelékenység” az Agritechnica 2023 vezérfonala, amely a modern növénytermesztés kihívásaira összpontosít: hogyan növelheti a mezőgazdaság a termelékenységet a talaj, az éghajlat és a környezet védelme mellett?  Az Agritechnica kiállítási programját egy technikai program kíséri, amely élő eseményeket, bemutatókat és egy új „szakértői színpadok” sorozatot kínál. Ez egy olyan platform, amely olyan témákat tár fel, mint az intelligens permetezés, az intelligens és távérzékelés, az összekapcsolhatóság, az autonóm mezőgazdasági gépek és az alternatív hajtásrendszerek. Emellett foglalkozik azzal is, hogy hogyan lehet nagyobb hatékonyságot elérni a szántóföldön a gumiabroncsok, a ballasztozás és a segédrendszerek segítségével.

kép forrása: Farmtech

Az Agritechnica partnerrendezvényei a következők: Systems & Components, a nemzetközi beszállítói ipar B2B piactere a mezőgazdasági gépek és az offroad szektorban; az „Inhouse Farming – Feed & Food Show”, a DLG új platformja a jövő mezőgazdasági és élelmiszeripari rendszereihez, szoros kapcsolatokkal a mezőgazdasági szakemberekhez.