fbpx

Frissített és új vezetőülés-széria a Grammer-től

Írta: Farkas Imre - 2020 július 22.

Több újdonságot is bevezetett a közelmúltban a Grammer. Megújult a Maximo Evolution, és új kistraktor-ülés is rendelhető kétféle méretben.

 

A mezőgazdasági gépek bevált Maximo Evolution vezetőülése nemcsak új formatervezést kapott, hanem kiegészítő funkciókkal is rendelkezik. Az új S700 ülés frissített változata pneumatikus oldalkontúrvezérléssel rendelkezik a háttámla párnájában, lehetővé téve az ülés még pontosabb beállítását a vezető igényeihez, észrevehetően jobb oldalsó támasztást kínálva. Az aktív üléses klímaberendezés mostantól hatékonyabbá vált, a teljesítmény akár 40%-kal nőtt a korábbi klímaberendezéshez képest. A kétlépcsős ülésfűtés kellemes meleget nyújt. A mezőgazdasági szektor többfunkciós kartámaszával együtt az ülés egy kezelőrendszert képez, amellyel a vezető irányíthatja az önjáró gép főbb üzemi funkcióit.

Balra a megújult Maximo Evolution, jobbra pedig az új MSG 283/421 traktorülés – fotó: https://www.grammer.com/

 

A Grammer egy teljesen új vezetőülést, az MSG 283/421 típust is bevezetett. Kifejezetten kis- és közepes méretű traktorok számára tervezték. Kis helyigénnyel, magas szintű kényelmet kínál. Két különböző szélességű (420 és 450 mm) üléspárnával kapható. A szokásos hosszúság, súly és háttámla-dőlésszög beállításán túl felszerelhető opcionális kartámaszokkal, kezelő jelenlét-kapcsolóval (OPS), biztonsági övvel és egy tároló rekesszel is. Kifejezetten a nemzetközi piacokhoz tervezték, és ideális megoldást jelent a specifikus helyi igények kielégítésére.