Bezárás

Fendt Favorit 612 LSA a Weise-Toys kínálatából

Írta: Szerkesztőség - 2019 szeptember 03.

Végre: a Weise-Toys bővíti a Fendt Favorit 600-as sorozatának változatait — a 612 LSA típussal, frontfüggesztés nélkül.

A Fendt még nem aknázta ki a Favorit 600-as sorozat modellváltozatai adta összes lehetőséget. És ez jól is van így. A frontfüggesztéssel, később Fendt-zöld változatban, a kommunális változat narancssárga színében és a limitált bemutatószínben kiadott 615-ös után a Weise-Toys most már a Favorit 612 LSA modellt szállítja az üzletekbe, méghozzá adaptálható frontsúllyal. Ahogy már megszoktuk, a modellel kapcsolatban nincs okunk panaszra: az összbenyomás, az eredetivel megegyező részletek, a kivitelezés és a színegyezés ugyanúgy rendben van, mint a működőképesség. Mindenesetre ismét nagy lelkesedéssel fogadtuk a modellt, és reméljük, hogy tovább bővítik a Favorit portfóliót – például az 1978-as első sorozat darabjaival, amelyeknek még nem volt ajtaja a jobb oldalon. Reméljük, hogy kívánságaink értő fülekre találnak!

Az eredeti

Az 1978-ban bevezetett Favorit 600-as nagy dobás volt, és jelentősen hozzájárult a Fendt prémium kategóriás arculatának kialakításához. 1987-ben következett a második frissítés átalakított vezetőfülkével, ahol most már a jobb oldalon is volt ajtó. A teljesítmény 10 lóerővel növekedett, a jelenlegi 145 lóerőre. A Favorit 612 LSA az elődeihez hasonlóan megbízhatónak és tartósnak bizonyult, különösen azért, mert a motor és a sebességváltó elegendő tartalékot képezett. A szögletes megjelenés időtlen.

motor: MWM TD 226.6.2,

hengerűrtartalom:6,2 l, turbó, teljesítmény: 106 kW/145 LE

sebességváltó: ZF T 3450üzemtömeg: 6,3 t

Vegyes hármas SCHUCO VEGYES HÍREK

www.schuco.de

A 4955 és a 4755 modellek után a Schuco tavasszal a 4850 modellt is megjelentette 1/32 méretarányban.

A gumiabroncsok megfelelnek a mintául szolgáló eredeti modell tényleges állapotának, vagyis nem a szabványos méretnek a traktor szállításakor. A nagy gumiabroncsok néhány gyűjtőnek tetszeni fognak, de akik az eredeti pontos másolatáért rajonganak, azoknak valószínűleg nem. Az ajánlott ára 79,95 €. Újdonságként jött ehhez a Deutz-Fahr 9340 TTV Warrior és a Fortschritt ZT-323-as típusa kék-fehér fényezéssel – mindegyik 69,95 € ajánlott áron.

Egyértelmű Favorit WEISE-TOYSFENDT FAVORIT 509 C

www.weise-toys.de

A hathengeres Favorit 514 C modellen kívül a kompaktabb négyhengeres 509 C is elérhető már a WeiseToys kínálatában. A megjelenése olyan nagyszerű, mint amilyennek Manfred Weisétől és csapatától megszokhattuk. Elöl és hátul mozgatható függesztések vannak, az ajtók kinyithatók – és még a körben világító jelzőfény is vízszintesen dönthető. Az ajánlott ára 69,95 euró.

Játékbajnokság GIANTS SOFTWARE FARMING SIMULATOR 19

www.farming-simulator.com

Mostantól ingyenesen kapható a Farming Simulator 19 játékhoz a Farming Simulator Leauge játékmód. Ez lehetővé teszi, hogy a hobbigazdák virtuálisan „párbajozhassanak”. Vannak oktatóanyagok és információk a résztvevőknek a tervezett Farming Simulator League bajnokságról. Minden érdeklődő, aki a bajnokságban részt szeretne venni, háromfős csapatként regisztrálhat, és az új játékmódban edzhet. Az első hivatalos verseny a FarmCon 19 keretében kerül megrendezésre július végén, a Claas vállalatnál. Egy további verseny az idei Agritechnica kiállításon lesz Hannoverben, ahol a 32-es pavilon teljesen készen áll az e-sportolóknak.

CÍMKÉK