fbpx

Tároló, asztal, ütközésvédő és pótsúly egyben

Írta: Farkas Imre - 2021 november 20.

A holland Safertractors Agribumper Toolbox-Line FH és BL sorozatú traktorlökhárító-pótsúly egy nagyon univerzális, többfunkciós kiegészítő, amely kényelmesebbé teszi a munkát, de a traktort is védi.

Az Agribumper Toolbox – line traktorlökhárító szériát 1500 kg maximális mellső pótsúllyal és 145 literes kapacitású zárható tárolóhellyel, kihajtható munkapaddal kínálják. A rendszer szélessége 230-260 cm között állítható, és azonos LED-es nappali menetfényekkel, villogó lámpákkal, lökhárítókarokkal, szélességjelöléssel van felszerelve.

 

Agribumper TB FH lökhárító
Az Agribumper TB FH széria széria 4 változatban érhető el – fotó: https://agribumper.com/

 

Az alap Agribumper Toolbox sorozat súlya kb. 400 kg, és tartósan felszerelve maradhat, így a traktorral való haladás mindig biztonságos. A teljes rendszer 15 mm vastag, 355-ös acélból készül. Alkalmazásával mindig optimális a súlyeloszlás a traktor mellső és hátsó tengelyén, de egyben biztonsági berendezés is, amely jobban láthatóvá teszi traktort a forgalomban.

Alapkivitelben CAT III szabványú csapokkal, illetve golyókkal szállítják a mellső függesztéshez és minden CAT III szabványú frontfüggesztőművel rendelkező traktorhoz illeszkedik. Alapfelszereltségben összes lényegesebb traktorszínben elérhető extra nagy piros/fehér csíkos szélességjelöléssel.

 

Agribumper TB FH lökhárító nyitva
145 literes tárolóhely, amelynek zárható tetője asztalként is szolgál – fotó: https://agribumper.com/

 

Toolbox Line FH széria:

  • FH 400 – alap elülső súly
  • FH 600 – 200 kg súlykészlet szerszámosládában
  • FH 700 – 300 kg fenéksúlykészlet
  • FH 900 – 300 kg alsó súlykészlet és 200 kg súlykészlet a szerszámosládában

 

 

Toolbox-Line BL SOROZAT SÚLYOKKAL

Ha a 145 literes nehéz elsősúlyt is keres, arra az Agribumper Toolbox-Line BL sorozat ideális 1500 kg-ig, 240 cm szélességben. Bármely CAT III első felfüggesztéssel rendelkező traktorhoz kapcsolható. A rendszer cserélhető súlytartókat használ, amelyek a többi Agribumper modellhez is illeszkedik. A középen elhelyezett nagyméretű rakodódoboz dupla fenekű és zárható fedéllel rendelkezik, mely munkapadként is használható.

 

Toolbox Line BL széria:

  • BL 600 – alap
  • BL 800 – 200 kg-os súlylapok a csomagtartóban – alul
  • BL 1000 – oldalsúlyok oldalanként 200 kg
  • BL 1200 – oldalsúlyok és súlylemezek belül
  • BL 1500 – oldalsúlyok és súlylemezek belül, illetve 300 kg fenéksúly