fbpx

Díjat nyertek a Trelleborg HF1000 és MPT100 abroncsai

Írta: GÉPmax - Hirdetés - 2024 július 17. -Hirdetés

Az év mezőgazdasági abroncsa 2024”, Spanyolországban

A Trelleborg büszkén jelenti be legújabb sikerét a tekintélyes spanyolországi „Neumático del Año Agrícola 2024” díjátadón. Az innovációjukért és teljesítményükért elismert Trelleborg HF1000 és MPT100 gumiabroncsok kapták a nagy presztízsű címet, ez újabb mérföldkő a brand életében. A díjat a Neumáticos y Mecánica Rápida (NMR) szaklap írja ki, amely a mezőgazdasági ágazatban az innováció, a teljesítmény és a környezetvédelem terén elért kiemelkedő eredményeket ismeri el.

A HF1000, a Trelleborg élvonalbeli munkagép gumiabroncsa a nagyméretű takarmányszállító pótkocsik és hígtrágya tartálykocsik jelentős terhelhetőségének növelésére kifejlesztett mérnöki megoldásokkal büszkélkedhet. A szélesebb lábnyomot és öntisztuló képességet biztosító innovatív futófelületi mintázatnak köszönhetően a HF1000 minimalizálja a talajtömörödést, miközben a legszigorúbb körülmények között is maximalizálja a hatékonyságot. VF kialakítása és acélöves szerkezete garantálja a tartósságot és a kiváló teljesítményt mind a szántóföldön, mind a közúton.

Eközben a kommunális és szállítási alkalmazásokhoz tervezett MPT100 rendkívül sokoldalú, nagy teljesítményű gumiabroncsként jelenik meg a többcélú terepjárók számára. A kivételes stabilitásáról és kopásállóságáról ismert MPT100 gumiabroncs lapos futófelületű bordázattal büszkélkedhet, amely csökkenti a talaj tömörödését. Emellett a gondosan megmunkált bordaközi terek megkönnyítik az optimális öntisztulást, megakadályozva a futófelület eltömődését még a legnagyobb kihívást jelentő sáros környezetben is, így biztosítva a gazdálkodók számára a maximális hatékonyságot.

A sikert kommentálva Ramón Martinez, a Yokohama TWS spanyolországi és portugáliai országigazgatója büszkeségét fejezte ki az elismerés kapcsán: „Régóta elkötelezettek vagyunk amellett, hogy támogassuk a mezőgazdasági szakembereket a nagyobb hatékonyság és termelékenység elérésében, minimális környezeti terhelés mellett. Az ebben a kategóriában elért győzelem aláhúzza, hogy a HF1000 és az MPT100 képes beváltani ezeket az ígéreteket.”

A Trelleborg abroncsok HF1000 és MPT100 sikere a korábbi díjakra épül, beleértve a TM1060 2016-os és a TM1000 Progressive Traction 2021-es díját. Ezek a győzelmek aláhúzzák az innováció és a kiválóság iránti töretlen elkötelezettséget az új, nagy teljesítményű gumiabroncsokkal a mezőgazdasági szakemberek világszerte változó igényeinek kielégítésében.

trelleborg