A Väderstad QuickStart kisfilmek ezentúl az E-Control alkalmazáson keresztül is elérhetőek

A svéd gyártó lehetővé tette az iPad alapú Väderstad E-Control alkalmazás új és ingyenes frissítéseinek könnyebb elérését, ami jelentősen segítheti a mindennapi gazdálkodói gyakorlatot.

Mostantól a gazdálkodók megtalálhatják és letölthetik a gépkezelési útmutatókat, az alkatrész-dokumentációkat és a QuickStart kisfilmeket a vezérlőrendszerbe integráltan.

– A gazdák számára nagy segítség, ha rendelkezésre állnak a frissített útmutatók, kézikönyvek és az oktatófilmek, amikor éppen a földeken dolgoznak – mondja Mattias Hovnert, a Väderstad értékesítési és marketingigazgatója, majd hozzáteszi:

– A gép kalibrálása, a traktorhoz való csatlakoztatása, valamint az ISOBUS Task Controller beállítása során a QuickStart kisfilmek segíthetik a gépkezelők munkáját. Ezenkívül a portál lehetővé teszi, hogy a gazdálkodók különböző digitális kézikönyveket és dokumentációkat tároljanak közvetlenül a gép vezérlőrendszerében.

A dokumentumok és a QuickStart kisfilmek egy új portálon keresztül érhetők el, ami az iPad alapú Väderstad E-Control rendszerbe van integrálva. Amikor egy új dokumentum vagy médiaanyag kerül letöltésre, az a Väderstad E-Control alkalmazásban lesz eltárolva. Mindez lehetővé teszi az anyagokhoz való offline hozzáférést akkor is, amikor a gazdálkodó a földeken dolgozik.

Az alkalmazásban a gazdálkodó megtalálja a Väderstad teljes gépválasztékához rendelkezésre álló dokumentációt, a jelenleg is gyártásban lévő modellektől kezdődően, visszamenőleg egészen az 1962-ben gyártott legelső gépekig. Az új integrált portál a Väderstad E-Control alkalmazás ingyenes szoftverfrissítésével érhető el, ami az Apple App Store-ból tölthető le 2020 áprilisától.


Apple App Store iPad alapú ISOBUS Task Controller kisfilmek mezőgazdaság QuickStart technika vaderstad