fbpx

Szentlőrinci Szántóföldi Gép- és Talajművelési bemutató 2020

A bemutató helyszíne:
Esemény kezdete: 1597766400
Esemény zárása: 1597831200

Egy kicsit ismét a mezőgépeké a terep…

Mint azt korábban megszokhatták tőlünk, évről-évre számos programot kínálunk a vállalkozásoknak, s közöttük nagy figyelmet fordítunk a mezőgazdaságra, melynek a Szentlőrinci Gazdanapok adta a legnagyobb fókuszt.

Az idei év sajnos új helyzetet teremtett számunkra, kiállításunk sajnálatos módon elmarad, de átterveztük lehetőségeinket és előkészítettünk egy szakmai eseményt, melyet ez úton szeretnénk az agrárgazdálkodók és minden érdeklődő figyelmébe ajánlani.

 

Az esemény a megszokott gazdanapi programsorozatból kiemelve, egy önálló kétnapos Szántóföldi Gép- és Talajművelési bemutató.

Ez az első ilyen szakmai esemény az idén, amely a szántóföldi növénytermesztés gépi és technológiai újdonságaival várja az érdeklődőket.

 

A program időpontja 2020. augusztus 18-19-e, helyszíne is hagyományosan Szentlőrinc közvetlen közelében, a Gazdanapok vásárterületéhez közeli szántóföld, mely a 6-os útról könnyen megközelíthető. A szántóföldi rendezvény gerincét a mezőgépek és technológiák működés közbeni bemutatása adja, mellyel szeretnénk idén is ráirányítani a gazdák figyelmét a mezőgazdasági újításokra, innovációkra. A bemutatón a gépeket nem csak működés közben lehet majd megtekinteni, hanem lehetőség nyílik a gépmustrára, szakmai konzultációra a gépeket bemutató cégekkel és mi több a gépek kipróbálására is. Mellette új elemként lesz állógép bemutató is, mely további érdekességekkel is kecsegtet. A programmal kapcsolatos híreket, új információkat természetesen megtalálják web és Facebook oldalainkon!

www.bmvk.hu

www.facebook.com/BaranyaMegyeiVallalkozoiKozpont/

 

Várjuk érdeklődésüket, keressenek bennünket!