Amazonen-Werke Kft.

Vállalati küldetéstudat: mezőgazdasági technika

Mi innovatív mezőgazdasági technikát fejlesztünk és állítunk elő magas minőségi standardok alapján. Eközben figyelembe vesszük a modern és gazdaságos művelési folyamatokat. Ezzel hozzájárulunk vevőink sikereihez. Szeretnénk vezető gyártóvá válni a talajművelés, a vetéstechnika. a műtrágyázás és a növényvédelem területén. Vevőinket a kitűnő szakvéleményezési-, betanítási- és szolgáltatási kompetenciánkkal támogatjuk.

Vevőközpontúság

A vevőinkkel történő partneri együttműködés áll tevékenységünk középpontjában. Következetesen és időben reagálunk a piac megváltozott követelményeire és kívánságaira.

Csapatközpontúság

Támogatjuk az együttműködő kultúrát. Ezért nyílt és őszinte párbeszédet folytatunk vevőinkkel, munkatársainkkal és üzleti partnereinkkel. A csapatközpontúságunknak köszönhetően olyan tudást tudunk átadni, mellyel a komplex kérdésfeltevéseket és problémákat meg tudjuk oldani.

Hozzáállás

Munkatársaink hozzáállását és lelkesedését értékeljük és támogatjuk. Céltudatosak és teljesítményorientáltak vagyunk. Ezért támogatjuk munkatársaink szabad és vállalati gondolkodását és cselekvését.

Minőség

A minőség a legfőbb jellemzője termékeinknek és az egész vállalatnak. Azon dolgozunk, hogy termékeinket, szaktanácsadásunkat és szolgáltatásainkat folyamatosan javítsuk.

Innováció

Szaktudásunkat és a kreativitásunkat arra használjuk, hogy az új megoldásokkal hozzájáruljunk vásárlóink sikeréhez.

Felelősség

Termékeinkkel világszerte hozzájárulunk a táplálkozás és az energiaellátás hosszútávú biztosításához. Ezt a felelősség melletti elkötelezettséggel érjük el. Eközben az erőforrások kímélése és a környezetvédelem jelentős szerepet játszanak.
agrár amazone amazonen werke mezőgazdaság talajművelés vetőgép
..