fbpx

Új Ford Bronco Free Wheeling – a 70-es, 80-as évek hangulata

Írta: Farkas Imre - 2024 október 21.

Az új, 2025-ös Bronco Free Wheeling megjelenési csomag vörös, narancssárga és sárga stílusban érkezett, amelyet a Ford 70-es és 80-as évekbeli Free Wheeling teherautói, furgonjai és Broncói ihlettek.  

Az 1970-es évek végétől az 1980-as évek elejéig a Free Wheeling csomag elérhető volt a Ford F-100, F-150, Bronco, Econoline furgonokhoz, és vörös, narancssárga és sárga színátmenetekkel, festett acél kerekekkel és fekete felülettel kiegészített grafikával. A jármű belsejében piros és narancssárga tűcsíkok voltak a műszerfalon és az ülések varrásai. 

„A Bronco mindig is a szórakozásról és a képességekről szólt az első naptól fogva, és a Free Wheeling külseje ezt a naplementét ihlette tengerparti hangulatával feldobja” – mondta Steve Gilmore, a Ford főtervezője.

Ford Bronco Free Wheeling
A 2025-ös Bronco Free Wheeling a 70-es években divatos élénk és magabiztos stílust tiszteli
– fotó: https://media.ford.com/

„Az új Bronco Free Wheelinget a mai divat- és grafikai trendeknek megfelelően korszerűsítettük, beleértve a külső csíkok színpalettáját utánzó üléseket és az egyedi színpompákat, amelyek optimista módon állnak össze.”  

A 2025-ös Bronco Free Wheeling opcionális megjelenési csomagként kapható a Big Bend díszítéshez, fényvisszaverő piros, narancssárga és sárga grafikával a karosszéria oldalán, ezüst ajtókilincsekkel, valamint ikonikus ezüst hűtőrács „BRONCO” felirattal, amelyen piros körvonal és fehér középpont.

Ford Bronco Free Wheeling
Külsejét – a vörös, narancssárga és sárga színátmenetekkel
a naplemente tengerparti hangulata ihlette
– fotó: https://media.ford.com/

A Free Wheeling szabványos 17 hüvelykes fényes-fekete acél kerekeket tartalmaz, míg az opcionális Sasquatch csomag (a képen) 17 hüvelykes fényes-fekete kerekeket tartalmaz, piros megmunkált peremmel. Minden Bronco Free Wheeling SUV egyedi ülésekkel rendelkezik, tengeri minőségű vinil és szövet kárpitozás keverékével.  

A Free Wheeling visszatérése mellett opcionális tételek rendelhetők, mint a prémium Shadow Black tető, valamint az alapfelszereltségű puha tető és a színre öntött, levehető keménytető.  

Forrás: https://media.ford.com/