fbpx

Új, Linglong Agri Master gumiabroncs-sorozat, traktorokhoz

Írta: Farkas Imre - 2024 október 01.

A kínai székhelyű Linglong Specialty Tire gumiabroncs-gyártó elindította, új fejlesztésű, Agri Master abroncssorozatát, mezőgazdasági traktorokhoz. 

A cég tájékoztatása szerint az új sorozat optimalizált futófelülettel rendelkezik, amely jobb tapadást és öntisztító képességet biztosít. Ezenkívül a nagyobb érintkezési felület – amennyire csak lehetséges – csökkenti a talajnyomást, így mérsékelve a talaj tömörödését.

Jean-Paul Spijker, a Specialty Tire Europe értékesítési és marketing igazgatója és a Linglong mezőgazdasági szegmensért felelős igazgatója elmondta: „Az új Agri Master gumiabroncsokat az egyre erősebb mezőgazdasági traktorok megjelenésével összhangban fejlesztettük ki, amelyeknek egyre nehezebb gépeket vagy pótkocsikat kell vontatniuk.  Emellett a traktoroknak egyre többet kell közúton közlekedniük, mivel a szántóföldek és a gazdaságok közötti távolságok megnövekedtek. Az új erős váz és a továbbfejlesztett oldalfalak minden körülmények között nagyobb tapadást, illetve kényelmet biztosítanak a vezetőnek, még magasabb sebességnél is.”

LingLong Agri Master gumik
A gyártó a közeljövőben további méreteket is hozzáad majd az Agri Master kínálathoz – fotó: https://www.linglongtyre.eu/

A Linglong egy speciális, új gumikeveréket fejlesztett ki az Agri Master abroncsok gyártásához, amely nemcsak hosszabb élettartamot biztosít, hanem jobban ellenáll az ütközéseknek és a sérüléseknek, például a tarlón, a kemény szárvégek okozta behatolásnak is. 

Az Agri Master 85 380/85R28, 420/85R24, 420/85R28, 460/85R38 és 520/85R38 méretben, az Agri Master 70 480/70R24 méretben, míg az Agri Master 665-ös 65R42méretben kapható, de a gyártó a közeljövőben további méreteket is hozzáad majd a kínálathoz.

Forrás: https://www.linglongtyre.eu/