Tartalom TLT témában

A 200 lóerős kategóriában helyezkedik el a McCormick X7 sorozata, fokozatmentes vagy 6 fokozatú, terhelés alatt kapcsolható váltóval.
A műszaki specifikációk alapján feltételezhető, hogy a traktorokat az európai piacra is szánják.
Az A+T Nutzfahrzeuge vállalat átalakítottak egy Volvo FMX 540 4×4-es modellt.
A Zetor az újgenerációs Crystal traktoraival a kényelem szintjét is jelentősen növelte
Előnyök és hátrányok – 2018 óta növekszik a csigás rendterelővel piacra kerülő kaszakombinációk kínálata.
2012-től a német gazdák legkedveltebb traktora a Fendt 700 Vario széria.
Aki egy sokoldalú gépre vágyik a gazdaságában a növényápolási munkákhoz, az gyakran ráakad a Vario 300-as első generációjára.
A John Deere 5R sorozata szinte mindent kínál, ami a nagyobb testvéreinél, a 6R, a 7R és a 8R sorozatokban megtalálható.
A hajtott tengelyek újra reneszánszukat élik a mezőgazdasági technikában – új technológiákkal egyre gyakrabban építik be őket.
A KUBOTA nyomást gyakorol.
2007-ben a Case IH az új középkategóriás, 200 LE teljesítményű vörös ragadozóját, a Puma traktort küldte portyázni.
A John Deere a 2016 végén bemutatott „nagy” 6R modellel főként a Fendt 800 Vario & Co traktort szeretné túlszárnyalni.
Függetlenül attól, hogy a napi munkáról, vagy nagyüzemi szántóföldi művelésről van-e szó – a munka megkönnyítése az elsődleges cél.

További hírek

Magazinunk 2011 áprilisi számában olvashattak az új Case-IH Farmall® traktorok idei bemutatkozásáról. Rovatunkban ezúttal az egykori IH Farmall® traktorokra, illetve azok hazai elterjedésére [...]
A MASCAR gyár legfőbb termékei a Mascar Corsa és Tuareg fixkamrás és Mustang változtatható kamrás bálázók, a függesztett és vontatott bálacsomagolók, a Mascar Futura és Maxi pneumatikus [...]
Az Ideal sorozatával az AGCO visszatér Európába a rotoros kombájnok szegmensébe — és globálisan is új piaci részesedést szeretne kiharcolni.
Kerner X-Cut solo 450!
Egy gépbeszerzésről dönteni rendkívül nehéz feladat, erről kérdeztük a Szrenka testvéreket, akik két új traktorral gyarapították battonyai gazdaságukat (Steyr 4110 Profi CVT, 65 üzemóra és egy [...]
Megérdemelték a sörözést az egyetemisták a HR-díjjal is elismert alföldi gépgyárban.