Tartalom powershift témában

A John Deere most az új 8R és 7R sorozatokat küldi a ringbe, ezen belül az első gyárilag négy gumihevederrel rendelkező nagytraktorral!
TESZT Első találkozás | Valtra A104 HiTech 4 sebességváltóval
A Versatile Európában különlegességnek számító törzscsuklós kormányzású traktorai nemcsak erősek, hanem nagyon megbízhatóak is.
A John Deere 5R sorozata szinte mindent kínál, ami a nagyobb testvéreinél, a 6R, a 7R és a 8R sorozatokban megtalálható.
2007-ben a Case IH az új középkategóriás, 200 LE teljesítményű vörös ragadozóját, a Puma traktort küldte portyázni.
A John Deere már 2018‑ban kerek évfordulót ünnepelt: „100 év a traktorgyártásban”. A New Holland ebben az évben fog ünnepelni. Cikkünkben bemutatjuk a két gyártó fejlődésének legfontosabb mérföldköveit!
Az AGROmashEXPO, AgrárgépShow, MAGYARKERT, SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET 2018 kiállítások Termékfejlesztési díj pályázatára 36 pályázat érkezett.
2011-től a Dorker Kft. megkezdte a Same Deutz-Fahr vállalattal közös együttműködését. A Deutz-Fahr több mint 100 éves múltjával és folyamatos fejlesztéseivel a világ egyik legelismertebb [...]

További hírek

Az egykori 65 lóerős, itthon is eléggé ismert, JUMZ 65 AKM gyártója napjainkban már csak, 100 lóerős, összkerekes modellt gyárt.
Immár a magyar gazdák is megcsodálhatták a megújult külsejű Zetor Proxima-t.
A keletnémet erőgépgyártás mindmáig egyik legmeghatározóbb és legnagyobb darabszámban alkalmazott gyártmánya az RS-09 eszközhordozó erőgép volt hazai mezőgazdaságunkban. Ezúttal ennek az igen [...]
Kanadai fejlesztésű, 170-250 lóerős nehézuniverzális traktorokat gyártanak majd az új üzemben 2023-tól.
A Massey Ferguson nagy múltú, európai traktorgyártó bázisát bővíti a jövőben az AGCO Corp.
Az NDK-beli Fortschritt Kombinátnak a korábban cséplőgépgyártással foglalkozó singwitzi gyárában 1951-ben kezdődött el az önjáró arató-cséplő gépek gyártása. Rövid életű próbálkozások után (E-162) [...]