karbantartás

A Q-Companion egy integrált digitális megoldás a homlokrakodó hatékony és biztonságos üzemeltetéséhez.
A PÖTTINGER cég egy hagyományos osztrák családi vállalkozás, amely több mint 145 éves múltra tekinthet vissza.
Először sikerült a német profi magazinnak (2018. 11. és 12. szám) az összes vezető nagykockabálázó-gyártó gépeit egy összehasonlító teszt erejéig egy helyszínre összehoznia.
A mezőgazdaság elképzelhetetlen a modern eszközök nélkül.
Műszaki újdonságok, hírek & időpontok
Aki a Lauingenben gyártott fokozatmentes traktorok közül vásárol, az az üzemanyag-fogyasztás költségét visszakapja a vételárban.
Az őszi munkálatok befejezése után elérkezik a téli karbantartások időszaka.
Nemcsak a sekély tarlóhántásra, hanem magágykészítésre is alkalmas a legnagyobb Rebell classic T modell a Köckerling termékkínálatából.
Az Ideal sorozatával az AGCO visszatér Európába a rotoros kombájnok szegmensébe — és globálisan is új piaci részesedést szeretne kiharcolni.
Most lehetőségünk nyílt arra, hogy a szántóföldi munkák során a háromféle X8 típusú traktor közül a csúcsmodellt alaposabban megismerjük.
Éld át igazából! — Legyél Te is mezőgépész versenyének célja a fiatal szakemberek megmérettetése volt Hódmezővásárhelyen.
A John Deere nemrégiben egy nagyobb műszaki frissítést hajtott végre a T-sorozatán
Berlinbe várta 26 ország több mint 100 újságíróját a Krone, hogy bemutathassa legújabb fejlesztéseit, itt a legizgalmasabbakat láthatják.
A Németország és Hollandia határvidékén elterülő Dollart‑régió a mezőgazdaság szempontjából egészen különlegesnek számít.
Az elmúlt években számos technológiai újítás jelent meg a silózók területén
A sávműveléses Strip Till technológia és a tartós hatású műtrágyázás iránt egyre nagyobb az érdeklődés Németországban