Tartalom Agromash témában

Az AGROmashEXPO-n is bemutatják természetesen az Év traktorának megválasztott, hazai elismeréssel is méltatott erőgépet.
Az AXIÁL Kft., a korábbiakhoz hűen, a rendezvény legnagyobb kiállítójaként a D pavilon 5000 négyzetméteres területén rendezi be standját.
Világszabadalommal védett újdonságot mutatott be az olaszországi Repossi gépgyártó vállalat az AGROmashEXPO–AgrárgépShow kiállításon.

További hírek

Egy turbófeltöltő hibájának többféle oka lehet, ezért a professzionális hibadiagnosztizálás fontos. És azután? Vásároljon újat, vagy tisztíttassa meg – de hol?
Az AMAZONE mostantól az ISOBUS-kompatibilis UF 1602-vel is kibővíti UF 02-es függesztettpermetezőgép-kínálatát
Hazánk igen jelentős cukorrépa-termesztési múlttal rendelkezik, sőt egykoron Közép-Európa legjelentősebb cukorrépa-termelői közé tartozott mezőgazdaságunk. Ma már a hazai növénytermesztésben csak a [...]
Az Ideal sorozatával az AGCO visszatér Európába a rotoros kombájnok szegmensébe — és globálisan is új piaci részesedést szeretne kiharcolni.
A Bartifarm Kft. az egyedüli olyan gépforgalmazó Magyarországon, amely kizárólag kertészeti és szőlészeti munkagépek eladásával foglalkozik. Kínálatunkban többek között olyan márkák találhatók, mint [...]
A John Deere az S600 sorozatra alapozva a továbbfejlesztett változat az automatizálás terén kínál számos új technológiai megoldást.