fbpx

Új Hardi NAVIGATOR classic – egy ismert gép új köntösben

Írta: Szerkesztőség - 2019 április 29.

Európa több országában, így Magyarországon is a Hardi NAVIGATOR az egyik legnépszerűbb vontatott szántóföldi permetezőgép-család a gazdák körében, amely most a NAVIGATOR classic típussal bővül.

A NAVIGATOR classic megújult műszaki megoldásokkal egy stabil gépet biztosít az igényes kis- és közepes gazdaságoknak. A permetezési minőségben nincs kompromisszum, a classic-on ugyanazt a jól bevált DELTA szórókeretet találjuk, amely az elmúlt években több száz magyar gazdaságban bizonyított, a legbiztonságosabb szórókeret-függesztést garantálva a kategóriában. Az egyedülálló lengéscsillapító rendszerének köszönhetően nagy sebesség mellett is kiválóan teljesít. A DynamicFluid4 folyadékszabályzó rendszer már alapfelszereltségként biztosítja a jól ismert precíz dózisszabályozást.

Az IntelliTrack nyomkövető rendszer a fejlett elektromos vezérlés, az integrált hidraulikaszelep-rendszer és a két nagyméretű hidraulikus munkahenger kombinációja, biztonságos és pontos nyomvonalkövetést biztosít.

Az új RollSzenzor-os aktív keretszabályzó rendszer nagy sebesség és nagy munkaszélesség mellett egyenetlen talajviszonyok esetén is folyamatosan biztosítja az optimális permetezési magasságot, egyidejűleg követve a talaj és a kezelt felület felszínét.

Az Automata Szórókeret Szakasz Vezérlés nagy kezelési kényelmet nyújt, és jelentősen csökkenti a gépkezelő munkaterhelését, valamint 5%-os vagy esetenként nagyobb dokumentált vegyszer-megtakarítást biztosíthat.

Az ISOBUS-kompatibilitásnak köszönhetően nem szükséges új monitort szerelni a fülkébe, hiszen akár a már meglévő erőgép termináljáról is vezérelhető a permetezőgép.

Ez a NAVIGATOR classic kivitel – a legmagasabb műszaki tartalommal felszerelt modern permetezőgép a kategóriájában.

Keresse a hivatalos Hardi-forgalmazókat személyre szóló NAVIGATOR classic-ajánlatokért!