fbpx

Vadonatúj Massey Ferguson BETA kombájn sorozat Skyline fülkével

Írta: Szerkesztőség - 2012 október 13.

A Massey Ferguson öt és hat szalmarázóládás MF BETA kombájncsaládja mostantól teljesen új Skyline fülkével és számos újdonsággal érhető el a jobb komfort és termelékenység érdekében.

Az új Skyline fülke a legjobb kilátást, kényelmet és kezelést garantálja a Massey Ferguson legnagyobb darabszámban értékesített sorozatához. A további változtatások pedig olyanok, amelyeket általában csak a prémium kategóriájú gépekben lehet megtalálni.

A Skyline fülke beltere kiváló munkahelyet teremt, a kilátás elsőrendű a hangszigetelt üvegfelületeken át. A teljesen új kartámla Powergrip vezérlőkarral van ellátva. A fülke a legmodernebb Techtouch terminállal van ellátva, amely teljesen automatikus ellenőrzést és vezérlést biztosít az automatikusan, több terményt is kezelni képes kijelzőn keresztül.

A fülke egyedülálló funkciókkal és kezelőszervekkel van ellátva és a legjobb minőségű anyagok felhasználásával építettük meg. Nem pusztán jól mutat, de a kezelők “minőségérzete” is maximális. Luxus tulajdonságaival és egyedülálló felszereltségével a Skyline fülke új etalont teremt.

A Skyline fülke minden 2013-as szezonra rendelt Massey Ferguson Beta sorozatú kombájn esetében alapfelszereltség lesz (MF 7360 – öt szalmarázóládás 276LE*-s, illetve hat szalmarázóládás MF7370 360 LE**-s kombájnok). Mindkét kombájn továbbra is elérhető ParaLevel rendszerrel, amely lejtős talajon 20% -ig véges szintkiegyenlítést.

(*Max teljesítmény, **Max teljesítmény, további 30LE-vel ürítéshez)

MF BETA 7300 sorozatú kombáj felszereltség 2013-tól:

*Vadonatúj, kényelmes fülke kiváló kilátással a zajszigetelt üvegfelületeken keresztül. Klímakontrol légkondicionáló és fűtő berendezés új oldaltükrökkel és világítóberendezéssel.

*Eredményes és egyszerűen kezelhető funkciók az új kezelőkarnak és kartámlának köszönhetően. Powergrip kezelőkar és 10.4 collos Techtouch terminal.

*Elektronikusan állítható rosták, amelyeket be lehet programozni az automatikus terménybeállításokba, csakúgy mint a visszatérő anyag ellenőrzést. Mindkettő adatot a Techtouch monitoron lehet megjeleníteni.

Új, elegáns megjelenés

A vadonatúj Skyline fülke mellett a Massey Ferguson bemutatja az MF BETA 7360 és MF BETA 7370 kombájnoknak legújabb sikkes és elegáns megjelenését. A gépek nemcsak praktikusak funkcióban, de mutatósak megjelenésükben is.

Az új modellek az előző verziók minden élenjáró tulajdonságát megtartják, mint például az egyedi MCS rendszer rotoros leválasztót, alacsony üzemelési költségeket és az extra alacsony üzemanyag-fogyasztást is köszönhetően az SCR rendszerrel ellátott motoroknak. Az egyedi ParaLevel önszintező rendszer hatékonyságot garantál lejtős területen, egészen 20% szintkiegyenlítésig. A ParaLevel rendszerrel (gumizástól függően) a 3,5 m alatti szélesség is tartható közúti közlekedéshez.

Bővebb info:
http://www.masseyferguson.at/hu