fbpx

Väderstad Swift kultivátorok integrált hengerrel

Írta: Szerkesztőség - 2014 március 05.

A Väderstad továbbfejleszti a Swift kultivátor család egyes tagjait, melyek ezentúl ún. EasyRunner integrált hengerrel is elérhetők. Az EasyRunner egy könnyű művelésű talajra ajánlható integrált henger, 5,60 m és 7,20 m munkaszélességben. A henger L alakú bordáinak köszönhetően biztosított a hatékonyabb munkavégzés. Ugyanakkor ez a hengerkialakítás jobban támogatja a kultivátor munkamélység szabályzását.
“A Swift 2010-bn lépett a piacra. Az integrált henger iránti igényt a termelői elvárások hívták életre, mely elsősorban olyan üzemektől érkezett, akik könnyű művelésű talajokon gazdálkodnak és a szármaradvány kezelés, valamint a visszatömörítés hatékonyabb módját keresik.

A henger bordáinak L alakú kialakításának és a 382 mm átmérőnek fontos szerepe van a kultivátor mélységszabályzásában, valamint a hagyományos hengerekkel szembeni intenzívebb munkavégzésben,” mondja Fredrik Lundén, értékesítési igazgató. “A gép azon gazdálkodók számára készült, akik jobb munkaminőséget szeretnének, kevesebb menetszám mellett. A Swift kompakt építésű, max. 20 cm mélyésgű munkavégzésre tervezett kultivátord,” mondja Fredrik Lundén.
“Ugyanakkor, ha valaki nehezebb és még agresszívabb hengert szeretne, a kultivátorra szerelhető vonópadnak köszönhetően, külön henger kapcsolható a Swift-hez,” teszi hozzá Lundén. Az új hengertípust Svédországban és Németországban fejlesztették és 2014 júniusától rendelhető.

[wcm-show id=107070]