fbpx

Új applikáció okostelefonokra: Kohler motorok

Írta: - 2020 június 27.

A Kohler Check App segítségével korlátlan számú motort regisztrálhat, ellenőrizhet okostelefonról.

Az új alkalmazás jelentősen megkönnyíti a motor diagnosztikai felügyeletét és karbantartásának tervezését – fotó: https://kohlerpower.com/en/engines

Mindegyik regisztrált erőforrás számára az alkalmazás létrehoz egy profilt, amelyben tájékoztat a motor üzemi jellemzőiről és biztosítja a karbantartáshoz, javításhoz szükséges dokumentációt, ideértve az oktatóvideókat is, amelyek bemutatják, hogyan kell cserélni az alkatrészeket. A motor sorozatszámának megadása után a Kohler Check App megjeleníti a karbantartásához szükséges információkat. Értesítéseket küld a karbantartási intervallumokról és azok lejáratáról, és a motor általános diagnosztikájára is lehetőség van.

 

https://youtu.be/8ys726aWXb0

 

Az applikáció két különböző CheckLite, illetve CheckPlus Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a motorral. Előbbi egy szűkebb diagnosztikai infót szolgáltat a motorról, míg az utóbbi CheckPlus az üzemóra aktuális állása mellett élő, folyamatos, valós idejű adatkapcsolatot továbbít és közöl a motor teljesítményéről, diagnosztikai jelentést készít, illetve lehetőséget biztosít az értékek megosztására e-mailen a legközelebbi szervizpartnerrel. Az alkalmazás még PayPal fizetési mód segítségével történő, kedvezményes alkatrészvásárlásra is lehetőséget biztosít az interneten keresztül.