fbpx

Teljesen elektromos működésű rakodó a KRAMER-től!

Írta: Szerkesztőség - 2019 december 10.

Szeretné óvni környezetét a közvetlen károsanyag-kibocsájtástól? Jó lenne csökkenteni a rakodógép üzemeltetési költségét? Kulcsfontosságú megóvni az állatokat a hangos motorzajtól?

A legjobb megoldás mindezekre az elvárásokra a KRAMER 25.5e rakodógép a Valkon Kft. kínálatából. Ez a rakodógép ötvözi a KRAMER gépek egyedülálló fix alvázas és négykerékkormányzású technológiáját és egy a piacon szintén különleges elektromos hajtás előnyeit. A fix alvázas rendszernek köszönhetően a derékcsuklós társakhoz képes nagyobb stabilitás és állandó rakodási képesség emeli ki ezeket a típusokat a többi gép közül. A négy‑kerékkormányzásnak köszönhetően a fordulási sugár mindössze 2700 mm. A gép csekély szélességével (1650 mm) és magasságával (2390 mm) könnyen válhat akár egy állattartó telep tökéletes eszközévé, legyen szó rakodási, trágyázási vagy akár etetési feladatokról.

Az  elektromos hajtásnak köszönheően nincs szükség drága üzemanyag vásárlására, egyszerűen egy elektromos csatlakozó kell, ahonnan az integrált töltővel fel tudjuk tölteni a nagy kapacitású akkumulátort. Normál használat mellett a rakodógép 4-5 üzemórás folyamatos üzemeltetésre képes, de amikor nem dolgozik, köztes töltési ciklusokra is van lehetőség. Az üzemeltetési költségek között nem fog megjelenni a motorolaj és szűrök cseréjének összege, valamint gép „hajtóenergiája”, az áram ára is jóval kedvezőbb, mint a dízel üzemanyagé – nem is beszélve arról a lehetőségről, amikor a telep már napelemes erőművel rendelkezik.

Jöjjön el most, és nézze meg, próbál‑ja ki ezt a rakodógépet Kecskeméten, a Valkon Kft. telephelyén!

Időpont-egyeztetéssel kapcsolatban és további információkért keresse területi képviselőinket!

http://www.valkon.hu/kapcsolat/

 

 

 

CÍMKÉK rakodógép