fbpx

Nem akadály az extrém terep a professzionális pótkocsiknak

Írta: Gépmax.hu - Hirdetés - 2021 június 16.

A szlovén Farmtech minőségi és precíz egytengelyes, kéttengelyes, háromtengelyes, tandemtengelyes, valamint mulde és tolófalas traktorvontatású pótkocsi portfóliója hazánkban is elérhető. A masszív és robosztus felépítmény, valamint a széleskörű felszereltség professzionális alkalmazást tesz lehetővé.

 

Farmtech pótkocsi
A sokoldalú felhasználást biztosítja a három irányba történő billentés lehetősége, illetve az oldalfalak többféle nyitási lehetősége (Fotó: Barna Ferenc)

 

A kiváló minőségű, sokoldalúan alkalmazható Farmtech termékeket hazánkban három forgalmazó kínálja az agrártermelőknek:

  • A szombathelyi Agro-Alfa Kft. a Nyugat-Magyarországi Értékesítési Centrum feladatkörét látja el, a Somogy -, Zala -, Veszprém -, Vas -, Komárom-Esztergom -, Győr-Moson-Sopron megyékből várja az érdeklődőket és a leendő tulajdonosokat.
  • A Szekszárdon működő Agió Kft. a Farmtech termékek Közép-Magyarországi Értékesítési Centruma, a Baranya -, Tolna -, Bács-Kiskun -, Fejér -, Pest -, Nógrád – és Heves megyékben jelentkező igényeket szolgálja ki.
  • A makói székhelyű Hanki-Ker Kft. a Kelet-Magyarországi Értékesítési Centrumként szolgálja ki a Békés -, Csongrád-Csanád -, Jász-Nagykun-Szolnok -, Hajdú-Bihar -, Szabolcs-Szatmár-Bereg -, Borsod-Abaúj-Zemplén megyék gazdáinak igényét.

Disztribúciós térkép

Az értékesítési centrumok az egységes tájékoztatás érdekében közös digitális felületet működtetnek, amely a www.kampany.farmtech.hu linken érhető el, és bemutatja a márka kiemelt típus kínálatát.

 

Farmtech pótkocsik és trágyaszórók

A mezőgazdasági gépeket gyártó, szlovén vállalat a gyártás és fejlesztés területén több mint 50 éves hagyományokkal és tapasztalatokkal rendelkezik. A gyártásban alkalmazott technológiának és innovatív megoldásoknak köszönhetően gépparkjuk a legújabb követelményeknek felelnek meg a minőség és az alkalmazhatóság területén egyaránt.
A Farmtech elsősorban az egytengelyes, kéttengelyes, háromtengelyes, tandemtengelyes, mulde illetve tolófalas traktorvontatású pótkocsijairól, valamint univerzális szervestrágyaszóróiról ismert.
Az összes termékük megfelel az európai minőségi követelményeknek és rendelkezik CE jelöléssel. Ezen túl a cég termékeit teszteli, illetve tesztelteti. Fő szempontok ezen vizsgálatok során a terhelhetőség; ellenállóság; kezelhetőség; tisztántarthatóság…

 

Farmtech pótkocsi
A professzionális Farmtech pótkocsik között minden évben találhatunk kiemelt, akciós modelleket. A 2021-es év akciós termékei a 20t össztömegű ZDK-1800-as modell, mely jelen pillanatban 6 évvel ezelőtti áron kapható teljes felszereltséggel, illetve a 15t össztömegű, szintén kéttengelyes ZDK-1500-as modell, mely gyári akcióban szerepel jelentős árkedvezménnyel! (Fotó: Barna Ferenc)

 

Széles portfólió a pótkocsik területén: kistraktortól a professzionális erőgépekig

A billenő vontatmányokat teljes felszereltséggel kínálják a forgalmazók, opcionálisan magasítóval, ponyvával kiegészítve. Minden esetben érvényes műszaki vizsgával kerülnek átadásra a termékek.

 

Az elmúlt évek értékesítési darabszámai alapján a magyar gazdálkodók körében legkedveltebb típusok (megtekintésükhöz kattintson a képre)

  • Az EDK 500-as, egytengelyes pótkocsi elsősorban a kisebb szállítási feladatokra lett tervezve, kertészetekben, szőlészetekben és borászatokban jelentkező feladatok megoldására ideális.
  • A TDK 1500-as, kisebb raksúlyú pótkocsi rugalmas alkalmazást tesz lehetővé, mozgékony, a szélsőséges terepviszonyokat is jól tűri.
  • A DDK 2400-as, tandem pótkocsi már négy éve kategóriájában töretlenül piacvezető termék. A megfelelő gumiabroncsokkal – az egyébként is jelentős – szállítókapacitása bővíthető, akár a 24-27 tonnát is elérheti.
  • A ZDK 1800-as, kéttengelyes termék a középkategóriás, hagyományos pótkocsik szegmensében érhetők el. Jellemzője a professzionális és univerzális alkalmazhatóság, gépkapcsolatban is jól teljesít. Esetenként viszik a mezőgazdasági termelők párosával is.
  • DURUS 2000 és 3000 típusú mulde pótkocsik az ömlesztett termékek szállítására kiválóan alkalmas, univerzális alkalmazhatóságát többféle műszaki innováció biztosítja. Egyszerű kezelhetőség, magas komfort, nagy teherbírás, professzionális alkotórészek jellemzik. Hátsó ajtó szembiztosan záródik a modern technológiai megoldásoknak köszönhetően.
EDK 500
EDK 500
TDK 1500
TDK 1500
DDK 2400
DDK 2400
ZDK 1800
ZDK 1800
Durus 2000
DURUS 2000
Durus 3000
DURUS 3000

 

Univerzális, tolófalas pótkocsik

A mezőgazdaság szereplőinek külön szegmensét szolgálják ki az erős felépítésű, robosztus kivitelű, tolófalas pótkocsik.
Elsősorban nagyobb gazdaságok és szolgáltató cégek professzionális feladatellátását hivatottak segíteni a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő, univerzális alkalmazhatóságú szállítójárművek.
Erős vázszerkezete, futóműve és speciális bővíthetősége lehetővé teszi a legnehezebb feladatok ellátását is, biomassza is szállítható vele, illetve – átszerelve – szervestrágyaszóróként is alkalmazható.
A tolófal – a kiváló minőségű tömítőelemeknek köszönhetően – tökéletesen zár, ugyanakkor gyors ürítést tesz lehetővé. A hidraulika funkciók távvezérelhetők, a moduláris hátfal cseréjével több funkció, illetve térfogatbővítés is elérhető.
A tolófalashoz rendelhető szórószerkezet, így trágyaszóróként is használható!

 

A szervestrágyaszórók

A precíz technológiával, modern megoldásokkal gyártott eszközök kiszolgálják a kisebb gazdaságokat és a professzionális termelőegységeket is.

 

Farmtech pótkocsi
A Farmtech pótkocsik és trágyaszórók az alkalmazott innovatív megoldásoknak köszönhetően professzionális szinten, univerzális alkalmazást tesznek lehetővé (Fotó: Barna Ferenc)

 

ULTRAFEX jellemzői:

  • raktérfogat – 20 m3-ig;
  • össztömeg (modellfüggő) 12-16 t;
  • szervestrágyaszóróként vagy silószállító pótkocsiként is használható;
  • leszerelhető szórószerkezet, mely egyenletes szórásképet garantál;
  • maximális nyomatékot biztosító homlokfogaskerekekkel szerelt hidromotor;
  • magasított oldalfalak impregnált fából készült élvédőkkel, melyek biztonságos berakodást és az oldalak sérülésmentességét garantálja;
  • a kétféle szórószerkezet vagy silóhátfallal történő üzemeltetés széleskörű alkalmazást tesz lehetővé.

 

MEGAFEX jellemzői:

  • széleskörű felhasználhatóság (minden trágyaféleség, komposzt, mésziszap, iszap, szennyvíziszap és granulátumok);
  • raktérfogat (modellfüggő) 18-35 m3-ig;
  • össztömeg (modellfüggő) 18-23 t;
  • robusztus szerkezet biztosítja a legnehezebb munkakörülmények közötti kijuttatást;
  • a szórószerkezet hajtása biztonsági tengelykapcsolóval (Nocken) ellátott kardánnal történik;
  • karbantartást nem igénylő meghajtás idegen test elleni védelemmel;
  • hidraulikus mozgatású adagolóajtó (szériafelszereltség);
  • rugózott alsó, illetve felső vontatás;
  • központi zsírzó a minimális karbantartás érdekében;
  • négy padlólánc mélyhornyú lánckerék hajtással;
  • 25 t vonóerő lánconként;
  • a szórószerkezet gyorsan és egyszerűen leszerelhető.

 

Az értékesítési centrumok a Farmtech portfóliójának egyes termékeit még 2018-as áron tudják értékesíteni

A magyarországi kizárólagos értékesítési joggal rendelkező három cég raktárkészlete biztosítja a gyors, azonnali kiszolgálást, a termék paletta 80 százaléka elérhető. Amennyiben a vevő olyan terméket választ, mely nincs raktáron, rövid határidővel vállalják beszerzését, szállítását. Az eladott szállítójárművekhez teljes körű szerviz, alkatrész és garancia hálózatot biztosítanak.

 

Farmtech