fbpx

Növekedés a 2020-as évben is

Írta: Fodor Mihály - 2021 január 26.

Közel 5%-kal növelte mezőgazdasági forgalmát a Krone

Bár a 2019/2020-as pénzügyi évben a takarmány-betakarító gépek iránti globális kereslet körülbelül 3 százalékkal csökkent, ebben a környezetben a Krone minden termékcsoportban átlagon felüli növekedést tudott elérni, és növelte piaci részesedését.

 

Krone

A Krone minden termékcsoportban átlagon felüli növekedést tudott elérni

 

Az árbevétel 34,2 millió euróval (4,9%) növekedett 731,9 millió euróra. A német piac a teljes értékesítési volumen 25,1%-át adta, ez az előző évben 28,0% volt. A nyugat-európai piacok adják a forgalom 36,2%-át (az előző adat 35,6%), Kelet-Európa 8,4%-ot (előzőleg 8,9%), Észak-Amerika 15,2%-ot (előző arány 15,9%) a többi ország pedig 15,1%-ot (korábban 11,7%).

A rugalmasság, a termelékenység és a termékminőség növelése érdekében a Krone továbbra is a modern megmunkálási technológiába (pl. robot által támogatott CNC-feldolgozó gépek) fektetett be a spellei gyárban. Szintén fontos szerepet kap a mezőgazdasági gépesítés terén a digitalizáció. A Krone folyamatosan befektet ezen a területen is, és új megoldásokat mutatott be a gépek hatékonyságának optimalizálása érdekében.

Az elmúlt évben új termékek is bemutatkoztak a Krone termékpalettáján, pl. új bálacsomagoló a körbálázókhoz és a Big Pack szögletes bálázók új generációja.

 

Hazai forgalmazónál további információk

Hazai forgalmazóval interjúnk