fbpx

Bronzérmes automatikus nyomásmérő rendszer

Írta: GÉPmax-2021/III. lapszám cikke - 2021 május 31.

Az idei SIMA Innovation Awards-on bronzérmmel ismerték el a New Holland terhelés érzékelő rendszerét az „Alkatrészek, szolgáltatások és fedélzeti elektronika” kategóriában. 

Az exkluzív, szabadalmaztatott tisztító nyomáselemző rendszer gyorsabb betakarítási sebességet tesz lehetővé a maximális minőség elérése mellett. A rendszer méri a nyomást a rostaszekrényben, a rosták alatt és felett, és figyelmezteti a kezelőt, ha az túlterhelt. Ez segíti a megalapozott döntések meghozatalát.

Ez az új paraméter megtekinthető az Intelliview IV kijelzőn, így a kezelő gyorsan és egyszerűen beállíthatja a gépet, és proaktívan hozhat döntéseket a veszteségek csökkentése és a napi termelékenység növelése érdekében. A tisztítórendszerbe integrált nyomásérzékelők valós idejű információkat szolgáltatnak a kezelőnek, lehetővé téve számára a betakarítás optimalizálását és a tisztító rendszer túlterhelésének előrejelzését. Jobban tudják majd irányítani a gépet, ami kevesebb gabonaveszteséget eredményez.

Ez a nyomásmérő rendszer az IntelliSense rendszer részeként, automatikusan is képes vezérelni a kombájn működései paramétereit – több más elem mellett – részben a rostaszekrény nyomásérzékelői által mért értékek alapján.

 

New Holland
A tisztítórendszerbe integrált nyomásérzékelők valós idejű információkat szolgáltatnak

 

Fodor Mihály