fbpx

Mélységszabályzó funkció a még jobb eredményért

Írta: Szerkesztőség - 2013 február 20.

Az NZA kombinátor 2013. évi újdonsága a módosított mélységszabályó funkció, mely lehetővé teszi a munkamélység igen pontos állítását akár menet közben is. A táblavégi fordulók intenzívebb művelése vagy a nagyobb mélységű magágy igénye nem lehet kérdés többé.

“A magágykészítő kombinátorok ezen új funkciója teljesen megegyezik a Rapid vetőgépeken már régóta használatos precíz mélységállítással. Az NZA emiatt még tökéletesebb magágykészítő eszközzé vált”, mondja Bo Stark, a skandináv piacok értékesítő menedzsere.

 

 

Az NZA kombinátorok új funkciója még precízebb mélységállítást tesz lehetővé. 2013-tól minden NZ magágykészítő alapfelszereltségének része lesz. Kezelése rendkívül egyszerű.

“Az úgynevezett Control munkahenger lényegében két hidraulikus munkahenger egyben. Használat közben a főmunkahenger mindig alsó pozícióban van. Az olajáram változásával ez az alsó helyzet csökken vagy nő, így a munkamélység munka közben állítható, hiszen a gép mindig “emlékezni fog” az utoljára beállított értékre. Egy jól látható skála mutatja az aktuális munkamélységet”, magyarázza Bo Stark.

 

 

Az 1980-as, első bemutatkozása óta mintegy 25 000 db készült az NZ magágykészítőkből. Az elmúlt években fejlesztése számos lépésben valósult meg, de a mostani, ún. Control funkció legalább akkora lépést jelent, mint amekorra 2002-ben, az NZ Aggressive modell megjelenése volt.

http://www.vaderstad.hu