fbpx

Könnyen használható, sokoldalú kompakt rakodó

Írta: Barna Ferenc - 2021 november 06.

Bárki által irányítható, könnyen használható a sokoldalú mezőgazdasági munkagép, mely most egy szarvasmarha telepen is bizonyított, a GIANT G3500-as rakodó.

 

GIANT G3500 állattartó telepen
Sokoldalúan alkalmazható a kompakt rakodó a telepen (Fotó: TOBROCO-GIANT)

 

Egy családi vállalkozás újította gépparkját

A jó tapasztalatok miatt (korábban egy GIANT V6004T-t használtak) bővítette gépparkját egy hollandiai agrárvállalkozás, mely során egy G3500-t szereztek be.

A tehenészetben felmerülő összes feladatot – reményeik szerint – el tudják majd látni a sokoldalú, mozgékony, könnyen kezelhető, környezetbarát megoldásokkal szerelt derékcsuklós rakodóval.

 

STAGE V. emissziós előírásnak megfelelő motor

A négyhengeres, 66 LE-s, KUBOTA dízelmotorral ellátott GIANT G3500 a vállalkozások környezetbarát politikáját támogatja. A motor katalizátorral (DOC) és részecskeszűrővel (DPF) van felszerelve.

A vállalkozás – az opciókat átnézve – egy tágas, teljes felszereltségű fülkét választott, így a munkagép a minden évszakban, bármilyen időjárási körülmények között alkalmazható. A fülke kényelmes, ergonomikus és csendes. Az előírt közlekedési lámpákon túl található a mezőgazdasági gépen LED-es munkalámpák, így korlátozott látási viszonyok között is megfelelően és biztonságosan folytatódhat a munka a telepen.

A munkagép minden terepenviszony között jól boldogul, köszönhetően a hidrosztatikus négykerék-hajtásnak (100% -ban elektromos önzáró differenciálzárral) és a 14 tonna teherbírású tengelyeknek. A lökhárítóba épített pótsúly stabilitást biztosít a gépnek, hátulján vonóhorog található, ezzel is az elvégezhető tevékenységek körét bővítve.

 

A tehenészetben bizonyít a mindenes, a GIANT G3500-as rakodó (Videó: TOBROCO-GIANT)

 

Forrás: TOBROCO-GIANT, Sajtóközlemény