fbpx

Új S-sorozatú Hella munkalámpák

Írta: Farkas Imre - 2021 július 24.

A Hella új munkalámpasorozatot indít mezőgazdasági gépek, építőipari gépek, rakodógépek, targoncák, teherautók és pótkocsik, valamint kommunális járművek számára. Az S sorozat kiegészíti a meglévő Modul 70, Modul 90 és Power Beam munkalámpa családokat.

„A fő cél egy kiváló minőségű és egyben megfizethető LED-es munkalámpa kifejlesztése volt. Sokéves tapasztalatunk alapján arra törekedtünk, hogy minden szempontból optimalizált és „egyszerű, stabil és korszerűsített” terméket hozzunk létre ”- mondja Stefan Maierhofer, a Hella munkalámpáért felelős termékmenedzser. „Az új munkalámpák könnyen állíthatók, következetesen ellenállnak a változó munkakörülmények okozta igénybevételnek, és kiváló ár-teljesítmény arányt kínálnak.”

Az S sorozat munkafényei homogén megvilágítást kínálnak, a napfényszerű színhőmérséklet körülbelül 6500 Kelvin. A halogén eszközökhöz képest az S sorozat nagy hatékonysággal rendelkezik a kiváló lumen-watt teljesítmény miatt. A legmagasabb EMC követelmények mindvégig teljesülnek. A jármű, illetve gépgyártóknak lehetőségük van arra, hogy járműveikhez, gépeikhez igazodva a terméket egyedi megjelenésűvé tegyék, mivel a gyártó logója szükség esetén beépíthető a reflektorba.

 

hella munkalámpa
A munkafények sík és domború felületre felszerelhető és beépített változatban is elérhetők – fotó: www.hella.com

 

A munkafények sík és domború felületre felszerelhető és beépített változatban is elérhetők. Az univerzális és vékony kialakításnak köszönhetően a gép/járműgyártók gyorsan és egyszerűen átalakíthatják a meglévő halogén fényszórókat LED-technológiává. A munkafényt Ausztriában gyártják a legújabb technológiai előírások szerint. A ház és a lencse speciális műanyagokból készül, amelyek egyrészt súlycsökkenéshez járulnak hozzá, másrészt magas korrózióállósággal rendelkeznek. Az új hűtőbordás kialakítás nemcsak modern, de biztosítja az optimális hőelvezetést is, és ezáltal növeli a munkalámpák hatékonyságát és élettartamát, de utóbbit az integrált hőkezelés is tovább javítja. A munkalámpák teljes fénykibocsátásukat mínusz 40 ° C és plusz 50 ° C környezeti hőmérséklet között érik el. Ha fennáll a túlmelegedés veszélye, a munkafény automatikusan elhalványul. Az S széria munkalámpái közeli és nagy távolságú megvilágítással kaphatók. Az 1000 lumenes verziót 2021 nyár elején dobták piacra, majd 2000 lumenes változat 2021 őszén követi. A Modul 90 S sorozat 4000 lumen változata is elérhető lesz az év végén. További modell- és megvilágítási variánsok már fejlesztés alatt állnak.