fbpx

Gregoire szőlő-betakarítógépek az AXIÁL kínálatában

Írta: Farkas Imre - 2021 május 23.

Az együttműködés értelmében az AXIÁL Kft. 2021. május 15-től kizárólagos forgalmazója, alkatrész- és szervizellátója a Gregoire szőlő-betakarítógépeknek.

A Gregoire termékfejlesztése a szőlészeti ágazatban szerzett arra a 40 éves tapasztalatra épül, melyet a különböző éghajlatú területeken és régiókban a világ minden tájáról gyűjtött össze. Ez segítette a Gregoire-t abban, hogy a világ egyik vezető szőlőbetakarítógép-gyártója legyen.

A Gregoire története 1946-ig nyúlik vissza, ekkor még szerszámgyártóként volt ismert. 1978-tól fő tevékenysége a traktor vontatta szőlőkombájngyártás, 1989-től foglalkozik önjáró gépek gyártásával is. Eleinte csak Európában terjeszkedett, de napjainkra már a világ több mint 32 országában nagy sikereket ért el termékeivel Ausztráliától Amerikáig. Székhelye a franciaországi Cognac-ban található, ahol mintegy 200 munkavállalót foglalkoztat. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a Gregoire élen jár a szőlő-betakarítógépek piacán, neve egyet jelent a magas műszaki tartalommal, megbízhatósággal, minőséggel.

Gregoire szőlőkombájn
A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a Gregoire élen jár a szőlő-betakarítógépek piacán

 

Ma a márka a piac legszélesebb választékát képviseli modelljeivel, melyek bármely szőlőültetvény követelményeinek megfelelnek, de egyedi kihívásokra is specifikálhatók. A Gregoire kombájnok jól ismertek és elismertek funkcionalitásuk, megbízhatóságuk, magas színvonalú műszaki- és vezetési kényelmük miatt. A minőségellenőrző rendszereik rendkívül megbízhatóvá teszik ezeket a gépeket, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy a lehető legjobbat hozza ki a gépből, a szőlőültetvényből és a szőlőből.

Forrás és kép: / AXIÁL Kft.