fbpx

Gépkiállítás közösen (videóval)

Írta: Kristóf Imre - 2020 november 05.

Az Agrothon Kft. az Omikron Kft-vel közös standon mutatta be a gépeit a Bábolnai Gazdanapokon a nagyközönségnek. Az együttes kiállításról, a legújabb fejlesztésekről kérdeztük a két cég képviselőjét. 

 

 

Nagy területen, összesen 180 m2-en állított ki gépeket az Agrothon Kft. Körmendi Tamás lapunknak elmondta, hogy az Omikron Kft. különböző talajművelő gépein kívül egy Kertitox permetezőgépet is bemutatnak a standukon. Ezzel a géppel tovább növelik a gépkínálatukat.

 

 

A cég gépértékesítési vezetője emlékeztetett, hogy a két cég között 2008-tól kezdődő kapcsolatban, napjainkra nagyon sok Omikron gépet értékesítettek már, amelyek a mai napig jól működnek. A gépek értékesítésén kívül szakmai segítséget is adnak a gazdáknak.

 

 

Gubacsi Melinda, a kecskeméti székhelyű Omikron Kft. marketing menedzsere elmondta, hogy cégük 1991-ben alakult. A Kecskemét melletti Hetényegyházán felépített telephelyen, talajművelőgépeket gyártanak: kombinátorok, kultivátorok, talajlazítók, középnehéz- és nehéztárcsák alkotják a palettájukat. A magyar tulajdonú családi gazdaságot édesapja alapította, és ő a mai napig a gépek főkonstruktőre, melyet aztán közösen valósítanak meg. Fő céljuk, hogy kiváló minőségű, de elérhető áru művelőgépeket állítsanak elő a magyar gazdák számára. A gépkiállításon kívül szántóföldi bemutatót is tartottak a 33. Bábolnai Gazda Napokon, ahol az Omikron nehéztárcsáját tekinthették meg az érdeklődők. Az erről szóló videónkat itt nézheti meg.