fbpx

Casey Stoner, a MotoGP kétszeres ausztrál világbajnoka lesz a DEUTZ-FAHR traktorok arca a következő két év során

Írta: Szerkesztőség - 2012 február 21.

A SAME DEUTZ-FAHR GROUP (SDF), a világ egyik vezető traktor-, dízelmotor- és mezőgazdasági gépgyártója, a DEUTZ-FAHR márkanév gyártója most írt alá sponzori megállapodást Casey Stonerrel. Stoner ausztrál motoros, aki 2007-ben a Ducati Bike színeiben megnyerte a MotoGP kategória világbajnoki címét, majd megismételte mindezt 2011-ben egy HRC Honda motoron.
Az ifjú bajnok szenvedélyesen vonzódik a gépek és a mezőgazdaság iránt. Szabadidejében a család 1500 hektáros családi birtokán ő maga is gazdálkodik, szarvasmarhákat tart. Rengeteg kötelezettsége ellenére Casey Stoner minden évben legalább egy hónapot otthon tölt, ahol a vidéki környezet segít számára feltöltődni és kikapcsolódni.

Casey Stoner mind a teljesítmény, mind a csúcstechnológiai megoldások tekintetében nem ismer megalkuvást sem a szakmában, sem a magánéletben. Éppen ezért döntött a DEUTZ-FAHR Agrotron TTV 610 traktorja mellett. Ez a hatékony, sokoldalú, megbízható, fokozatmentes sebességváltóval felszerelt erőgép minden körülmény között nagy teljesítményű.
A cég trevigliói központjában aláírt megállapodás értelmében Casey Stoner vállalja, hogy a DEUTZ-FAHR traktorok „arca” lesz, vagyis arcképe felhasználható marketing kiadványokon és a reklámkampány során a következő két évben, így neve összekapcsolódik a mezőgazdasági gépgyártás egyik legsikeresebb márkanevével.

A DEUTZ-FAHR márkanevet az egész világon ismerik, egyet jelent a csúcstechnológiával, a kiemelkedő teljesítménnyel; most különösen büszkék vagyunk arra, hogy lehetőségünk nyílik a kétszeres MotoGP világbajnok Casey Stoner arcképével reklámozni gépeinket, hiszen ő is nagyon kedveli a traktorainkat. Casey-nek sok sikert és győzelmet kívánunk a következő szezonra” – nyilatkozta Lodovico Bussolati, a SAME DEUTZ-FAHR vezérigazgatója.
A farmunk nemzedékek óta a család tulajdonában van, én magam is vidéken nőttem fel, szenvedélyemmé vált a mezőgazdaság. Ez a szenvedély valóban erős; nagyra értékelem a SAME DEUTZ-FAHR céget és termékeiket. Nagyon örülök ennek az együttműködésnek, amiből mind motoros karrierem, mind a mezőgazdaság iránti szerelmem profitál majd” – mondta Casey Stoner.
Vadonatúj Agrotron TTV 610 DEUTZ-FAHR traktorján a fiatal, vakmerő motoros újabb sikereket könyvelhet majd el.