fbpx

Átadásra került a 400. Pronar pótkocsi a Dorker Kft.-nél!

Írta: Szerkesztőség - 2014 április 10.

Kiskunhalason került átadásra a Dorker Kft. által értékesített 400. pótkocsi. A boldog tulajdonos: Gusztosné Bende Erzsébet és családja.
Kövesdi László a Dorker Kft. ügyvezető igazgatója a következőket mondta:
Nagy örömünkre szolgál, hogy itt lehetünk a Dorker Kft. képviseletében, hiszen két okból is ünnepelhetünk: a cégünk által forgalmazott Deutz-Fahr traktor és a Magyarországon értékesített 400. Pronar pótkocsi kerül átadásra a mai napon, melynek boldog tulajdonosa Gusztosné Bende Erzsébet.
Mindkét márka kizárólagos képviseletét látjuk el 2011-től, melyek egyre népszerűbbek és ismertebbek a gazdák körében.

 

 

Az átadásra került Deutz-Fahr Agrofarm 420-as traktor univerzális traktor, minden alkalmazásban, kis- és közepes gazdaságokban egyaránt megállja a helyét. A váltómodellje ennek a traktornak az 5-ös széria, amelyet Magyarországon először az Agrárgépshow-n mutattunk be és elnyertük vele az Innovációs Nagydíjat.
Ebben a közepes teljesítményű szegmensben új színvonalat határoz meg: Euro 4-es, újgenerációs, 3,6 m3 Deutz TTV motorral szereltek ezek a traktorok,, egyedi design-nal, Auto Power váltóval.
A Magyarországon átadásra kerülő 400. pótkocsi a lengyel Pronar cég egyik legnépszerűbb terméke:
Pronar T653 ez egy kéttengelyes pótkocsi, 3 irányba billenthető, 6 tonna a terhelhetősége. Az önsúlya több, mint a versenytársaké, ez abból adódik, hogy vastagabb anyagból készül és igényesebb lakatosmunkával. A Pronar évi 12000db pótkocsit gyárt, Ár-érték arányban magasan a legjobb termék, ezek a tényezők mind a vásárlása mellett szólnak.
A Dorker Kft. 20 éves fennállása alatt azon dolgozik, hogy minden vásárló számára elérhető legyen. Mára 8 telephellyel és kiépített országos szervizhálózattal rendelkezünk, állunk vásárlóink rendelkezésére.

 

 

[wcm-show id=106860]