fbpx

A Tatoma TMR keverők új generációja

Írta: Szerkesztőség - 2012 március 20.

 

A Tatoma TMR keverők új generációja még hatékonyabb, sokoldalúbb és tartósabb az elődeinél. A világ 40 országában hatalmas piaci részesedése van ezeknek a kiváló minőségű takarmánykeverő gépeknek, melyeket elsősorban a jó minőség, a kitűnő szervízhálózat, illetve az amerikai piacon innovatívnak számító megoldások miatt kedvelnek.

 

A Tatorma TMR takarmánykeverő megvásárlásával megbízható kezekbe kerül az állatállomány takarmányozása, kisebb az esélye annak, hogy véletlenül ártalmas vagy mérgező, toxikus anyag kerül be a gazdaságba. A korábbi, őrlő rendszerű keverőkkel ellentétben a Tatoma egyetlen vízszintes keverőcsigával dolgozik, amely közel 100 %-ban homogén adagokat alakít ki. Az Egyesült Államokban be van jelentve egy szabadalom, melynek az a lényege, hogy a gépbe előzetes feldolgozás nélkül is be lehet tenni nagy kör- vagy szögletes bálákat. Az egész bálákat a gép gyorsan feldolgozza, amint a többi hozzávaló is bekerül. Etetéskor vagy ürítéskor sem hullanak apró darabkák a padlóra. Az ürítés gyors és tökéletes.
Az egyedülálló, vízszintes keverő jobb minőségű, homogénebb adagokat készít a tejelő tehenészetek számára, a nagyobb tejhozamoknak köszönhetően így nagyobb a bevétel. Húsmarhák takarmányozása esetén növekedett a súlygyarapodás, illetve egészségesebbek voltak a borjak. Lovardák számára is ideális választás, de tulajdonképpen minden olyan állattartó telepen javasolható az alkalmazása, ahol a megfelelő
keverési arány és a minőségi takarmányozás a termelés szempontjából kulcsfontosságú.
Egy és két függőleges keverőcsigával ellátott takarmánykeverőt, önjáró, önrakodós keverőt, illetve más tejelő tehenészetek, húsmarha- és baromfitelepek számára kifejlesztett gépet is forgalmazunk.
Szalmaszecskázónk sem egyszerűen egy őrlőberendezés. Úgy tervezték, hogy baromfi és lábasjószág számára egyaránt megfelelő almot készítsen.