fbpx

9 m-es munkaszélesség – szállítási magassága 4 méter alatti

Írta: Szerkesztőség - 2014 február 17.

A Vicon Andex 904C Hydro figyelemreméltó, állásidő nélküli termelés-hatékonyságot kínál. A 9 m-es munkaszélesség és a 4 m alatti szállítási magasság, a villatartó karok levétele nélkül is biztosítható, az új Andex 904C Hydro figyelemre méltó termelékenységet kínál állásidő nélkül. Az Andex 904 Hydro 9 m-es munkaszélességben működik a munka során is a két rotorjának köszönhetően, és rugalmasan állítható a munkaszélessége között 8-9 m között. Ez lehetővé teszi, hogy a rend szélessége 1,20 m-től 2,2 m-ig változzon, és tökéletesen illeszkedik a terepviszonyokhoz, ill. a növényzethez és a rendfelszedő kocsi, bálázó vagy szecskázó szélességéhez is. A főbb funkciók, mint például emelés, a gerendely csökkentés és rotorok a traktor fülkéjéből működtethetőek, egy elektrohidraulikus vezérlő terminál segítségével.

Az Andex 904C Hydro szállítás közbeni magassága 4m alatt marad, még az összes villakarral teljesen felszerelten is. Köszönhetően a hidraulikus tengelyeknek, amelyek egyedi Vicon funkcióval rendelkeznek, azaz a teljes rendképzőt hidraulikusan csökkenteni lehet a szállításhoz, ezzel biztosítva, hogy a magassága 4 m alá menjen.

Másik előnye, hogy a súlypontot a föld felé mozgatja, és mindezzel együtt a széles nyomtáv és a nagy 380/55-17 abroncsok kiváló súlyelosztást és a stabilitást eredményeznek a szállítás során. Hozzáadódik a 80 ° fordítómű és Önnek máris lesz egy rendkívül jól manőverezhető gépe.
Hogy megkönnyítse a rendképzés folyamatát szabálytalan alakú területen, az Andex 904C Hydro standard felszereltsége az egyenkénti emelhetősége az egyes rotoroknak.

Az Andex 904C Hydro tele van olyan funkciókkal, mint például a ProLine hajtómű. A nagy teherbírású ProLine hajtómű nem igényel karbantartást, és a néhány kenési pontot csak minden 50 munkaóra után kell kenni, vagy legalább egyszer egy szezonban. Ezen kívül a belső villákat a villatartó karokról el lehet távolítani, vagy külön-külön cserélni, jelentősen lecsökkentve az állásidőt, alkatrész sérülés esetén. Az új kialakítással a növényzetet gyorsabban képzi rendbe, kombinálva az ívelt villakarokkal, amivel egységesebb és szabályosabb rendeket alakít ki. A fokozatmentesen beállítható bütykös tengely lehetővé teszi a finombeállítást, hogy minden körülmények között optimális rendképzést és rendformázást érjünk el.

http://hu.vicon.eu